Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
PESEdit.com 2010 Patch 1.4 Wydany
Lukkki89:
Witam..
Moj problem dotyczy tego ze patch wogole nie dziala, pisalem o tym na innym forum ale bez odpowiedzi. A wiec mam Winde 7ke/64 na lapie, sciagnalem owy Patch, zainstalowalem 1.4 oraz latke 1.4.1, zainstalowalem rowniez patche od Konami. Wszystko wyglada w porzadku, przy instalce recznej ktora robilem rowniez mam komunikat "Success" itd. Odpalam gre i jest bez zmian procz 34 par butow od Konami. Pare patchy juz mialem i z zadnym nie bylo problemow, wszystkie chodzily dobrze, ten rowniez chodzi ale na XP, na 7ce probowalem dwoch i nie dziala zaden. Probowalem urochamiac jako admin, kopiowania plikow z direxct'a, reinstalek, wylaczania zapor, zabezpieczen... wszystkiego co znalazlem w necie.
Co ciekawe zainstalowalem gre na dysk C, a gdy sprawdzam w Kitserverze w pliku pes2010.txt pokazuje mi on sciezki na dysk D:\Games\PES 2010\, na XP wyglada to w porzadku i jest sciezka ta sama co w instalce. Oczywiscie probowalem zainstalowac gre rowniez na D z ta sama sciezka, ale bez zmian >:(. Jakby kitserver nie instalowal sie, instalacja kopiuje tylko caly folder do gry. Ma ktos pomysl jak to objesc lub co moze blokowac "Managera"??
przemek_psg:
Dzięki wielkie za odpowiedzi chłopaki, dałem radę już z tym switchem - wszystko gra i buczy. Co do tych zapisów to u mnie jest tak, że każdą edycję, czy to obuwia czy też innych akcesoriów, mi zapisuje a ustawień taktycznych nie. Więc nauczyłem się, by przed każdym meczem wchodzić w GAME PLAN i owe ustawienie zmieniać. Jest trochę więcej roboty ale idzie się przyzwyczaić.
@Lukki89:
może spróbuj przenieść kitserver tam, gdzie masz zainstalowaną grę i wtedy go zainstaluj i nie zapomnij tu poinformować czy pomogło czy też nie, jeśli nie to będziemy próbować innych rozwiązań, pozdrawiam.
es_sabbi:
ja mam Winde 7 64bitowa i chodzi patch bezproblemowo więc to raczej nie wina windy
Lukkki89:
Tak wiem, jezeli cos sie ruszy to oczywiscie napisze o tym. Moze komus to pomoze w przyszlosci. :)
Ale wracajac do problemu..
Za pierwszym razem tak wlasnie zrobilem, wycialem calego Kita ktorego uzywalem na XP i przenioslem go sobie na laptopa. Z poczatku byly problemy z instalka, errory itd ale po wylaczeniu zabezpieczen, urochamianiu jako admin instalowal sie juz bez problemow tzn byl "Success". Ale nie bylo widac nic z tych plikow z kita ;) - czysta gra. Dlatego sciagnalem tego patcha majac nadzieje ze tutaj bedzie OK, ale jest to samo... Kitserver na papierze wyglada w porzadku, ale w Grze nie widac tego. Moze cos blokuje Kitserver? Lapa mam pare dni i moze o czyms nie wiem co trzeba na 7ce zrobic... :-\
PS: Przenioslem wlasnie samego Kita z owym dzialajacym patchem ktory mam na kompie z XP, sam folder, zainstalowalem recznie managerem. Nie dziala. :-\
mlody153:
A ja mam takie pytanie - wiadomo jakie pliki odpowiadają za te dodatkowe piłki i buty ? Chciałbym się dowiedzieć bo gram na innym patchu i tam mam ML, BaL itd.
Nawigacja
[#] Następna strona