Witam ponownie.Sorry że odkopałem ale wolę ten temat pociągnąć niż zakładać kolejny . Zacznę od tego że ani problem ani specyfikacja mojego komputera(AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4200 2,21 GHz, 2GB RAM, karta graficzna 8600gt.) się nie zmieniła ale przez ten czas zdążyłem zauważyć że karta graficzna mimo że jest stara to jednak chodzą na niej gry dużo bardziej wymagające do PESa. Gra została kilkukrotnie przeinstalowana przeszedłem z Ekstraklasa Patch na PRO EVO MOD z nadzieją że będzie lepiej ale nic z tego. Dzisiaj zainstalowałem najnowsze sterowniki do karty graficznej na komputerze porządek dużo miejsca wolnego zero wirusów i wszystkie wiatraczki czyste i przewiewne .
Z tym zacinaniem to chodzi mi o to
. Proszę spojrzeć na 3 minutę co się dzieje z jedynką nad zawodnikiem .
Ostatnio nawet bawiłem się lodmixerem wszystkie ustawienia dałem na jak najniższe(wszystkie suwaki w lewo). Gra wyglądała fatalnie ale pomyślałem sobie że jak przestanie ciąć to będzie ewidentnie wina mojego sprzętu... I jakie było moje zdziwienie jak zobaczyłem że gra na NAJNIŻSZYCH możliwych ustawieniach dalej się przycina w ten sposób co podałem na filmiku.
Więc wychodzi na to że komputer chodzi jest OK bo na samym początku przygody z PESem wszystko działało bez zacięcia.
Ja już nie mam pojęcia co może być nie tak więc proszę uprzejmie o jakieś porady.
Z góry dziękuje za odpowiedzi i pozdrawiam.