Nie rań mi nawet serca że 80 % to pes hehe dawno się tak nie uśmiałem , Pes 10 nie ma nic czego by fifa 10 ( konsolowa ) mogła od niego zaczerpnąć , ta gra jest nie samo witym GNIOTEM !!! Grywalność bliska zeru !!! co ją utrzymuję na powierzchni to tylko i wyłącznie patche !!! ( np ekstraklasa patch ) nic więcej , ciekawe ilu z was wytrzymało by grając na czystym pes-ie ja próbowałem się przekonać do tej gry kilka razy ale nie mogę , większego gniotu ,badziewia nie widziałem , proszę nie porównuj tej gry do dzieła panów z EA bo to niebo a ziemia ...Zmienia się rozgrywka , czy gram Peru vs Angola czy Realem vs Wisła przeciwnik gra piła ok 2-3 min klepa w klepe przecie to jest zabawne , gdzie tu realizm ? Angola , Oman piła grają jak barca ? Bravo !!!
Pozdrawiam , bez napinki
Spoko, rozumiem co chcesz mi/nam przekazać i nie mówię, że tak nie jest. Możemy się tylko cieszyć, że mamy wybór w doborze "kopanej", która nam najbardziej pasuje. W tej chwili mamy 2 silne tytuły na rynku, w przyszłości może ich być więcej. W PESie bardzo ważną sprawą, jak nie najważniejszą jest ustawienie i podejście taktyczne do przeciwnika. Każdy zawodnik może być przez nas odesłany do róznych zadań. Dla przykładu spróbuj kiedyś ustawić indywidualne krycie na rozgrywającego drużyny przeciwnej(o ile grają jednym środkowym) i przekonasz się jaki to ma wplyw na ich grę podaniami(porównaj różnicę pomiędzy grą Realu, a Angoli). Jak to się mówi: "przeciwnik gra tak jak mu na to pozwalamy". Zawsze możesz coś zmienić, by grało się lepiej i mam nadzieję, że nowa odsłona PESa pod tym względem nie będzie gorsza.
Duże pole manewru przy zarządzaniu obsadą sztabu szkoleniowego jest jak najbardziej na plus, ale tak naprawde ma zbyt duży wpływ na rozwój zawodników co sprawia, że ich rozwój staje się mniej realny. Mam nadzieję, że KONAMI coś z tym zrobi w nowej wersji.
Gram bez patchy
Popieram pesmaniac co do OT. Jak coś to pisz tu:
REJESTRACJA lub
LOGOWANIE. Możemy kontynuować ten temat.