Archiwum > Sport
Liverpool FC itd, itp :)
Nederland:
Event już odwołany.
Artur 7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE37 meczów wzięło mi się z 37 kolejek Premier League... Licząc wszystkie rozgrywki, Dżeko wystąpił w tym sezonie 37 razy - 26 w pierwszym składzie i 11 z ławki. W Premier League 22 razy zagrał od pierwszej minuty i 8 razy pojawił się na boisku w drugiej połowie. Masz te swoje 50%.
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Poza tym, nie wiem, po cholerę do jego występów w Premier League doliczasz mu te, w których nie zagrał i jeszcze wyliczasz z tego procent. ::)
--- Koniec cytatu ---
:o ??? Chyba nie śledzisz uważnie tego, o czym piszę... Przecież wyliczam procent z 30 spotkań, w których zagrał. Specjalnie odjąłem mu te 7, w których nie wystąpił w ogóle...
Poza tym od początku rozmowy rozmawiamy o jego występach w lidze, a nie w całym sezonie
I nie musisz mi podać strony ze statystykami. Przecież ja z głowy nie liczę, tylko kieruję się znacznie lepszą stroną:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Teraz sobie jeszcze zobacz, ile było tych meczy, w których grał od początku, a zostawał zmieniony w 50, 60, czy 70 minucie...
--- Cytuj ---Następca Lewandowskiego w BVB jest znany od dobrych kilku miesięcy i nazywa się Adrian Ramos.
--- Koniec cytatu ---
Napisałem "jak dla mnie". Dzeko zna świetnie Bundesligę i język, do tego ciągle strzela w mocniejszej lidze.
A ten Ramos może okazać się takim następcą Lewandowskiego, że po rundzie będą mówić, iż jest transferowym niewypałem...
Douglas:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENegredo za to stracił miejsce w pierwszym składzie już chyba na dobre. Przekonał się na własnej skórze, czym się różni strzelanie +20 goli ogórkom z La Liga od gry w Premier League.
--- Koniec cytatu ---
Te ogóry dałyby radę z niejednym klubem z angielskiej ligi.
plumber.:
Serio?
Douglas:
REJESTRACJA lub LOGOWANIESerio?
--- Koniec cytatu ---
Tak.
Nawigacja
[#] Następna strona