Dział Ogólny > PES 2011
PES 2011 Gameplay
★Aveiro★:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEoczywiście lukasz ma racje. Każdy wie że fifa na konsole jest w tej chwili nie do przebicia,ale na PC jest 100 razy gorsza od PESa na prawdę. Nie rozumiem was jak możecie mówić że PES jest gorszy od fify na PC nie przesadzaj
--- Koniec cytatu ---
hehee ,no ale przecież polska wolny kraj i mogą mówić co im sie podoba ,mają własne poglądy i i może bardziej im sie fifa podoba , i nic na to nie poradzisz ! xD ;p
F.C B.a.r.c.e.l.o.n.a:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEgrales ty w ogole w fife i pesa rownoczesnie?
--- Koniec cytatu ---
tak jak każdy normalny fan piłki kopanej na PC.
LuKeL:
zależy co komu sie podoba. Ja ostatnio u kumpla grałem w Fife 08 przez 3 dni nonstop i nie było tak źle. Pes może graficznie jest lepszy, ale gameplay to porażka. Fifa bije na głowe PESa gameplayem i sędziowaniem . Dziękuje Dobranoc.
ps. gofry gotowe
eMeK:
I tak najlepszy jest Goal 3 :) Jednemu podoba sie jedno, drugiemu drugie.
sharqu:
po prostu mam dosc wkurwiania sie na 4ty slupek na bramce czy na sedziow z opaskami na japach, albo perfekcyjne kontry komputera z przezuceniem polowy boiska do niekrytego zawodnika, do kompa zasiadam po to by sie zrelaksowac a nie po to by padac ze smiechu jak widze po raz 100 animacje upadku w pesie
LuKeL zapodaj gofera z dzemerem ;D
REJESTRACJA lub LOGOWANIE Pes może graficznie jest lepszy, ale gameplay to porażka. Fifa bije na głowe PESa gameplayem i sędziowaniem . Dziękuje Dobranoc.
ps. gofry gotowe
--- Koniec cytatu ---
dokladnie, fifa moze nie jest piekna ale ma to co jest najwazniejsze-gameplay, pozdro
Nawigacja
[#] Następna strona