Dział Ogólny > PES 2011
PES 2011 Gameplay
★Aveiro★:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEI tak najlepszy jest Goal 3 :) Jednemu podoba sie jedno, drugiemu drugie.
--- Koniec cytatu ---
hahaha chodzi ci o film bo gry chyba nie ma .......A TO MOJE ZDANIE fify i na pc i na konsole bije pesa 10 razy na głowę ,i w tym roku to dobitnie pokaże bo będzie next gen , i koniec z pesem !! dziękuje dobranoc !
sharqu:
wlaczylem goal 2 i po 20 minutach wylaczylem bo widzialem jaki to pro team montowal XD
★Aveiro★:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEpo prostu mam dosc wkurwiania sie na 4ty slupek na bramce czy na sedziow z opaskami na japach, albo perfekcyjne kontry komputera z przezuceniem polowy boiska do niekrytego zawodnika, do kompa zasiadam po to by sie zrelaksowac a nie po to by padac ze smiechu jak widze po raz 100 animacje upadku w pesie
LuKeL zapodaj gofera z dzemerem ;D
--- Koniec cytatu ---
ja chce z ketchupem
LuKeL:
Będzie taki jaki ja chce ;D!
A co do Fify i PESa to każdy woli to co mu sie bardziej przyda. Jak ktoś lubi dobrą grafike, ale tragiczne i żałosne sędziowanie i gameplay to niech gra w PESa :) Jak komus nie przeszkadza niezbyt rewelacyjna grafika w FIFIe 10 ( w 09 była naprawde dobra) , ale zalezy mu na grywalnośći to wybierze Fife :)
$RMF$:
ku**a nie róbmy to samosia.pl
Tak wyglądał Sabass jak dowiedział się że Fifa na PC będzie NG
Nowe info o PESie, dopiero na gamescom ???
Nawigacja
[#] Następna strona