Dział Ogólny > PES 2011
PES 2011 Gameplay
darko11221:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEtak gralem nawet dzisiaj wiesz to tylko moja opinia nie musisz sie z nia zgadzac moze Ty nie potrzebujesz jakis 'fajerwerkow' ja jednak oczekuje troszke wiecej od nowego pesa.
@AreQ owszem widze ze jest zmienione, tak samo jak widze ze cos kombinowali z kamera.
--- Koniec cytatu ---
Ja bym dodał do tego całkowicie zmienione sterowanie.
unkas:
jak tak ma wyglądać gameplay to jest tragicznie zawodnicy się poruszają jak dziwki w deszcz a te zwody to jak z fify 1999 porażka masakra
robi99:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEjak tak ma wyglądać gameplay to jest tragicznie zawodnicy się poruszają jak dziwki w deszcz a te zwody to jak z fify 1999 porażka masakra
--- Koniec cytatu ---
człowieku, czego ty oczekujesz od gry, która jest skończona w mniej niż 50% ?
AreQ:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEczłowieku, czego ty oczekujesz od gry, która jest skończona w mniej niż 50% ?
--- Koniec cytatu ---
wogole za szybko na forum pojawily sie newsy o pes 2011 teraz tylko zbedne nabijanie postow jednym sie podoba drugim nie poznije tylko klutnie chociaz i tak niewiadomo jak to bedzie wygladalo na takich filmikach nagrywanych amatorsko to niedosc ze slabo widac to jeszcze sie zacinaja te kamery i machaja nimi na wszystkie strony
unkas:
przecież [cenzura] nie będę się podniecał tym [cenzura] gównem co widzę piłkarze poruszają się jeszcze chyba wolniej i ospale niż w 2010 a te zwody to jak z fify 1999 morze ty łykasz taki szajs ale jak chce porządnego gameplayu dla online a to co widzę to chyba jest nawet krok wstecz co z tego ze nie ukończone widzę gówno wiec pisze ze to gówno
Nawigacja
[#] Następna strona