Dział Ogólny > PES 2011

PES 2011 Gameplay

<< < (5/27) > >>

Ukassiu:
widać dużo lepszą kontrolę nad zawodnikiem i brak "opóźnień"

lolek1:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEprzecież **** nie będę się podniecał tym ****anym gównem co widzę piłkarze poruszają się jeszcze chyba wolniej i ospale niż w 2010 a te zwody to jak z fify 1999 morze ty łykasz taki szajs ale jak chce porządnego gameplayu dla online a to co widzę to chyba jest nawet krok wstecz co z tego ze nie ukończone widzę gówno wiec pisze ze to gówno

--- Koniec cytatu ---

wdech,wydech i teraz na spokojnie powiedz dokladnie o co Ci chodzi bo nie rozumiem.

Ukassiu:
daj mu spokój. 10 latni fanboye fifki na PC nie umieją jeszcze składnie pisać.

darko11221:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEdaj mu spokój. 10 latni fanboye fifki na PC nie umieją jeszcze składnie pisać.

--- Koniec cytatu ---
Po jego wypowiedzi wnioskuję, że jeszcze mu daleko do 10 lat.

kamileqPL:
Wiecie co? Lepiej poczekajmy na porządny GamePlay, bo tutaj to ja mogę zauważyć tylko zmiany kosmetyczne, ten pasek jak się podaje lub strzela, no i to, że zmienione są ruchy piłkarzy.  Panowie z EA sprawę postawili jasno ,, FIFA na PC będzie taka sama jak na konsole'' zobaczymy co z tego wyjdzie, wiadomo każdy będzie chciał grać w lepszą kopankę, oby nie okazało się tak jak rok temu, było tak samo.... Pełno zapowiedzi, recenzji: ach jaka ta gra będzie cudowna i tak na prawdę nie wiele zmienili....  Sory, że się tak rozpisałem, ale no też jestem graczy i też mam prawo wyrazić swoją opinie :) Pozdro

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej