Dział Ogólny > PES 2011

PES 2011 Gameplay

<< < (6/27) > >>

darko11221:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWiecie co? Lepiej poczekajmy na porządny GamePlay, bo tutaj to ja mogę zauważyć tylko zmiany kosmetyczne, ten pasek jak się podaje lub strzela, no i to, że zmienione są ruchy piłkarzy.  Panowie z EA sprawę postawili jasno ,, FIFA na PC będzie taka sama jak na konsole'' zobaczymy co z tego wyjdzie, wiadomo każdy będzie chciał grać w lepszą kopankę, oby nie okazało się tak jak rok temu, było tak samo.... Pełno zapowiedzi, recenzji: ach jaka ta gra będzie cudowna i tak na prawdę nie wiele zmienili....  Sory, że się tak rozpisałem, ale no też jestem graczy i też mam prawo wyrazić swoją opinie :) Pozdro

--- Koniec cytatu ---
Dla mnie gameplay to żaden dowód muszę zobaczyć jak się w to gra, na filmiku opóźnień nie jesteśmy w stanie zobaczyć itd.

Cesc Fabregas:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEdaj mu spokój. 10 latni fanboye fifki na PC nie umieją jeszcze składnie pisać.

REJESTRACJA lub LOGOWANIEPo jego wypowiedzi wnioskuję, że jeszcze mu daleko do 10 lat.

--- Koniec cytatu ---

Znam tego kolesia (unkasa) i wiem, że na pewno ma więcej niż 10 lat. Zapewniam też was, że nie gra w FIFĘ 10 na PC, bo graliśmy nieraz w PESa online. Po prostu jest on zirytowany tym "gównem" na załączonym filmiku. Doszukujecie się na siłę plusów. Ja chcę dostać demo i FIFY i PESa, wtedy będę mógł ocenić te gry. Ten gameplay na pewno na kolana nie powala.
--- Koniec cytatu ---

Michal16ZenitSP:
Nic ciekawego nie zobaczyłem,ani poprawy sędziowania,ani poprawy gry bramkarza.
Na razie powstrzymam się od oceny ;)

Sandu!:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENic ciekawego nie zobaczyłem,ani poprawy sędziowania,ani poprawy gry bramkarza.
Na razie powstrzymam się od oceny ;)

--- Koniec cytatu ---

Ja tu żadnej akcji kiedy sędzia powinien zareagować nie zobaczyłem także nie wiem z czy można o sędziowaniu gadać/
A zmiany jakie widze to inna grafika trochę i dźwięk gwizdek no i animacje inne.

vares999:
darko i reszta - to wy zachowujecie się jak fanboye PESa. Zero krytyki na nowego dzieło Konami, mimo, że gameplay prezentuje się źle uparcie twierdzicie, że jest genialny. Negujecie możliwy postęp Fify, mimo, że jest bardziej prawdopodobny niż nextgenowy PES.  Spróbujcie spojrzeć obiektywniej na te gry, a nie oceniacie przez swój pryzmat.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej