Dział Ogólny > PES 2011

PES 2011 Gameplay

<< < (18/27) > >>

Ukassiu:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEChodzi mi o to, że igor04 wcale nie musi być żadnym zagorzałym fanem, a wyśmiewać gościa, bo "mu się coś podoba" jest trochę niepoważne.

--- Koniec cytatu ---

dobrze już nie będę się wyśmiewał z ludzi którzy grają w fifę na PC wystarczy że wyśmiewają się z nich gracze konsolowi fifki ;)

Miszczu11:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEdobrze już nie będę się wyśmiewał z ludzi którzy grają w fifę na PC wystarczy że wyśmiewają się z nich gracze konsolowi fifki ;)

--- Koniec cytatu ---
FIFA 2002 była całkiem spoko, jak nie grałeś to trudno, w ogóle tam był pasek siły podań, i można było ustawić podania manualne,
w PESie 2010 przeszkadzały mi transfery i to kiwanie wszystkimi zawodnikami
mogliby dać tą umiejętność tylko najlepszym piłkarzom a nie też jakimś cieniasom

Ukassiu:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEFIFA 2002 była całkiem spoko, jak nie grałeś to trudno, w ogóle tam był pasek siły podań, i można było ustawić podania manualne,
w PESie 2010 przeszkadzały mi transfery i to kiwanie wszystkimi zawodnikami
mogliby dać tą umiejętność tylko najlepszym piłkarzom a nie też jakimś cieniasom

--- Koniec cytatu ---

chłopie nie porównuj wersji 2002! w tamtych czasach to prawie każdy grał w fifę rna PC również ja. a od PESa 05 wszyscy "normalni" przerzucili się na PESa i od tego czasu ci co grają w fifkę na PC to w większości dzieci którym rodzice kupili grę bo zobaczyli w TV reklamę! co innego fifka na konsole,ale to już inna bajka. Oby w tym roku fifa w końcu wyszła na PCta dobra to będziemy mieli na PC jakiś wybór a na razie na komputer moim zdaniem jest jedna opcja-PES

Miszczu11:
ja się przerzuciłem na PESa gdy wyszła 6ka ale to chyba nie ma znaczenia, ważne żeby PES byłw tym roku dobry, i by piłkarze nie przenikali przez siebie

Juvens:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEja się przerzuciłem na PESa gdy wyszła 6ka ale to chyba nie ma znaczenia, ważne żeby PES byłw tym roku dobry, i by piłkarze nie przenikali przez siebie

--- Koniec cytatu ---
Na tym silniku chyba jest nie wykonalne by piłkarze nie przenikali przez siebie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej