Dział Ogólny > PES 2011
PES 2011 Gameplay
★Aveiro★:
na tym silniku ,w ogóle co jest wykonalne ,ale konami nie umie przejrzeć na oczy ,przykro mi !
Juvens:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEna tym silniku ,w ogóle co jest wykonalne ,ale konami nie umie przejrzeć na oczy ,przykro mi !
--- Koniec cytatu ---
Dlatego ja już zamówiłem FIFE.
sharqu:
ja wlasnie wrocilem do fifki 10 na pc, po tym jak sie wakacje zaczely i z kolegami sobie pykalem. najpierw zaczelismy od pesa, po tym jak spora czesc czasu w niego nie gralem, jak wszyscy uznalismy te wszystkie bugi to smiechu nei bylo konca, wkoncu przesiedlismy sie na fife, gdzie jest wiecej lig, nie ma bugow, sedziowe nie maja opasek na oczach i gdzie mozna sie skupic, bo grajac w pesa to ciagly smiech z tej swietnej animacji skretu na boki slabymi druzynami (wiecie, to takie bieg-proba zatrzymania pilki-powolny skret) albo padanie na boisko jak kloda, ta sama animacja caly mecz
aa no i zapomnialem napisac o bramkarzach ;)
Ukassiu:
wróciłem do fifki na PC. hahaha PES może i jest słaby ale nie porównuj go do fifki na PC bo to śmieszne.
★Aveiro★:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEwróciłem do fifki na PC. hahaha PES może i jest słaby ale nie porównuj go do fifki na PC bo to śmieszne.
--- Koniec cytatu ---
on ma trochę racji !
Nawigacja
[#] Następna strona