Dział Ogólny > PES 2011

PES 2011 Gameplay

<< < (20/27) > >>

sharqu:
sam jestes smieszny fanboyu, wybieram gre lepsza w ktora da sie grac i w ktorej za odepchniecie zawodnika nie dostaje czerwonej kartki jak w pesie, albo nie trace bramek bo moj bramkarz jak zwykle robi za 4 slupek

REJESTRACJA lub LOGOWANIEona ma trochę racji !

--- Koniec cytatu ---
jaka ona  ;)

@down
nie szkodzi  :D zawsze chcialem miec wiekszy biust XD <żart>

★Aveiro★:
o kurde soory mój błąd już poprawiam hehe ,ale nigdy nie wiadomo kto siedzi po 2 stronie xD  ale soory !!

Ukassiu:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEsam jestes smieszny fanboyu, wybieram gre lepsza w ktora da sie grac i w ktorej za odepchniecie zawodnika nie dostaje czerwonej kartki jak w pesie, albo nie trace bramek bo moj bramkarz jak zwykle robi za 4 slupek
jaka ona  ;)

--- Koniec cytatu ---

fanboyu? to do mnie? jak gram w to co lepsze. czyli jak każdy normalny na PC w PESa a na konsoli u kumpla w fifę world cup. Każdy normalny gracz który jest zapalonym fanem Fify na konsole(np. ja) powie ci że PES na PC jest do wiele lepszy niż fifa na PC.!!!

sharqu:
to pozdrow ich, jak ci normalni zapaleni fani wersji na konsole nie grali w fife na pc co najmniej tydzien i w pesa co najmniej tydzien to sie moga wypowiadac, elo

LuKeL:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEczyli jak każdy normalny na PC w PESa

--- Koniec cytatu ---
typowe fanboyowe zdanie ;] Jeżeli badziej mi sie podoba Fifa na PC to jestem nienormalny tak :) ?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej