Zauwazył ktoś gdzie jest komentarz do podmiany zeby Michel Bastos był wymawiany ? Bo Ja cos nie moge znalescPropsy za komentarz!
A czy można te wszystkie podmienione nazwiska przesłać? Jak tak to przesłał by ktoś? Bo porobiłem tak, że na Arbolede mówi Krivets(czy coś takiego) i na innych tez źle:/
Powie mi ktoś jak to dokładnie trzeba zamieniać? BO ja to źle robie;/ albo wyślę ktoś jakis plik albo folder z plikami z podmienionymi już?
Jesteś wielki kozilee !! Polecam podmienianie editorem w!ld@
Szybki jesteś z tym ja jestem dopiero przy literce J... xDPS. Pobrałem go ale nie wiem jak to zmienić proszę wytłumacz mi ?edit. już sobie poradziłem
W grze szukasz zawodnika który ma stracić komentarz np. Sivok a w jego miejsce Love czyli na początku szukasz Sivoka i ustawiasz mu "BRAK KOMENTARZA" potem szukasz piłkarza "LOVE" i ustawiasz żeby komentator wymawiał go Sivok (będzie mówił na niego Love)
dzis zakoncze zabawe z nazwiskami do pes edit patcha moge wrzucic jak cos ;pp
nie łapie trochę tej podmianki nie da się wrzucić już gotowe na jakiś plik i wkleić? a to muszę najpierw pobrać komentarz i podmieniać czy na odwrót?
Mam prośbę jeśli już ktoś podmieni te wszystkie nazwiska na czystym pesie czy by mógł wrzucić Ofa bym był wdzięczny Pzdr