Cała chwała Tobie Kozilee, (komentarz zrobiony bardzo fajnie wręcz profesjonalnie) ale weź pod uwagę takich jak, ja mam 53 lata PES 2010 jest moją pierwszą grą sportową, nie zostawiaj mnie na uboczu tylko dlatego bo nie znam się na kompie tak jak Ty. Gdybym miał takie możliwości jak TY (pierwsze wiek a po
za tym w czasie kiedy byłem chłopcem Atari to był szczyt marzeń) nie prosił bym o nic ale nie mogę sobie poradzić z podmianką a bardzo bym chciał zagrać z nowym komentarzem bo kiedy pierwszy raz zagrałem z Twoim komentarzem wiedziałem że (jak wy to teraz piszecie Jesteś Wielki) bardzo Ciebie podziwiam za Twoje umiejętności i wiedzę, gdyby nasi politycy mieli taką wiedzę w swoich dziedzinach jak Ty w informatyce to było by całkiem inaczej.
Z wyrazami szacunku i podziękowaniami za dotychczasowy trud
hepoti
Nie o to mi chodziło!Nie jestem nadętym bufonem ,który olewa ludzi ,bo czegoś nie potrafią.Myślałem tylko o tych ,którym się nie chce ,bo to żadna filozofia podmienić nazwiska.Nie trzeba się znać na podmianie!Spędziłem ponad 400 godzin robiąc ten komentarz ,więc te 3 godzinki, które każdy poświęcił to pestka.Nie mam tyle czasu,żeby dopasowywać koment do wszystkich patch-y.
Bardzo się cieszę ,że mogłem sprawić przyjemność "starszej młodzieży "
Pozdrawiam serdecznie hepoti !
;)Jak potrzebujesz pomocy ,to pisz śmiało!
Teraz całymi dniami nie ma mnie w domu,ale jak wracam w nocy czytam wasze posty ,e-maile itp.Nie mogę wszystkim odpisać , więc bardzo przepraszam i obiecuję,że będę odpowiadał ogólnie w tym temacie!