A ja chciałem się zapytać jak działa na zwykłej wersji Pro Evo bez patchy z samym dlc od Konami?
Bo nie chce mi się bawić w ściąganie plików po 100mb co 2 godziny, chyba że ktoś ma linka do full wersji w jednym plików od pesedit world cup patcha ,bo ja jakoś nie mogę wyszukać.
Nie oglądałem jeszcze Pesa 11, ale muszę przyznać że Pes 2010 to najgorsza część w jaką grałem,jestem wiernym fanem serii ,<GOAL STORM> ale nie lubię fuszerki.
Przepraszam za offtop ,ale po prostu wkurza mnie taka akcja jak przytrzymane kółeczko, kiedy jakiś krasnal przeskakuje mi 2 m obrońce ,spróbujcie sami 4-3-3 kontra skrzydło,kółeczko trzymać i dziękuje, zresztą można napisać referat co jest z.j.e.b.a.n.e.
Jeszcze raz przepraszam za żale i prosze o zrozumienie, gratuluje świetnego KOMENTARZA i szacun za ogrom pracy jaki wykonał autor, chylę czoła...
DZIĘKUJE że nie muszę spać przy angielskim komentarzu.
PS.Za bardzo wyznaje te serie żeby przejść na szmacianą FIFE, ale mam żal za odgrzewany kotlet i brak postępu i ewolucji jak to miało miejsce kiedyś, przypomnijcie sobie co się działo jak wychodził ISS PRO 2 na PSX jakie to były świetne czasy.