Koleżko trochę umiesz czytać ze zrozumieniem,wejdź na fora Fify i zobacz czy EA obiecuje czy potwierdza(N-G)!!!
.Co nadal uważasz że Fifa 11 na PC to będzie silnik z Ps2
.Można było mieć jeszcze wątpliwości że EA znowu na Pieca wyda odgrzany kotlet,wtedy jak CD-Action napisało że na PC będzie taka sama Fifa jak na konsole Nowej-Generacji,to ja też nie bardzo wierzyłem że na Pc Fifa będzie wykorzystywała silnik z ps3,x360,tylko że znowu dostaniemy starego,spalonego kotleta.Ale bodajże 9 lipca jak wyszedł 1 screen(okropnie dużo)
z Ozilem to już wiedziałem na 100%,że EA skończyło przygodę z zardzewiałym silnikiem z Ps2.Ale jak ty nadal uważasz że EA dużo obiecuje,jak co roku,a chociaż jest tyle informacji czarno na białym na temat że to będzie N.G na PC,to widać że,nie możesz się z tym pogodzić,jak Konami.A dotego wejdź sobie na Fifapolonia.pl i tam na głównej jest temat o nowościach fify 11 na pc,i na końcu są Screeny i pod nimi jest Fajny Cytat chyba Chomasa jakiegoś-,,Naprawdę: nawet bez Pro Passingu, Personality + na PC PES 2011 leży i kwiczy. I nie ma prawa wstać''.
A i weś skończ z tą szatą graficzną,bo kto jak kto,ale to Pes poprawia grafikę zamiast rozgrywkę,bo myśli że grafika to jest najważniejsza nowość którą trzeba poprawić a i karty taktyki,może u nich w Japonii,bo tam mają mózgi z lansowane tymi mangami japońskimi i gameplay na tym cierpi i fani z poza Japonii.A i tak wybierzesz Fifę do grania
.Przepraszam że nie na temat!!!Olewajcie to co napisałem,ale to było do Chłopczyka -L.A.