Autor Wątek: WENB PES 2011 Wrażenia z gry próbnej czyli Syn Marnotrawny Powraca  (Przeczytany 32125 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline darko11221

• Prezes klubu
  • Dostał Piw: 2
  • Na forum od: 31.12.2008r.
  • ..::Ac-Milan Forever::..
Odp: WENB PES 2011 Wrażenia z gry próbnej czyli Syn Marnotrawny Powraca
« Odpowiedź #60 dnia: Lipiec 22, 2010, 19:24:55 »
Co wy tu jeszcze robicie? Fifa na PC będzie bardzo grywalna i to z nowym silnikiem,a Pes? odgrzewany kotlet z jakimiś pierdołami żeby tylko zaciekawic gracza,a jak wiadomo bedzie kicha.W tym roku Pes zostanie pozamiatany przez Fifke :D Ja chce miec produkt najwyższej jakości i dopracowany,a nie gówienko z tępymi bramkarzami i drewniackimi animacjami.
Jesteś fanem gry od pierwszych iss a wiesz co to znaczy ???
To tak jak jesteś fanem Milanu na dobre i na złe.Nie idzie kibicujesz im dalej nie zaczynasz interesować się innymi klubami, czekasz aż klub (gra) wróci na tron lidera.
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
...:::Milan to najlepsza drużyna na świecie pozostałe  to tylko pionki:::...

Offline scaloni

• Junior
  • *
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 21.11.2009r.
« Odpowiedź #61 dnia: Lipiec 22, 2010, 19:32:30 »
derewniane to sa te kołki w Fifie z rękami i nogami jak deski ;/

Offline darko11221

• Prezes klubu
« Odpowiedź #62 dnia: Lipiec 22, 2010, 19:33:54 »
derewniane to sa te kołki w Fifie z rękami i nogami jak deski ;/
Tu się zgadzam mimo iż od edycji 11 przechodzę na FIFĘ.

Offline Ukassiu

• Prezydent Federacji Narodowej
  • Dostał Piw: 28
  • Na forum od: 20.08.2009r.
    • Status GG
  • Gram w: PES 2013
« Odpowiedź #63 dnia: Lipiec 22, 2010, 19:34:45 »
Co wy tu jeszcze robicie? Fifa na PC będzie bardzo grywalna i to z nowym silnikiem,a Pes? odgrzewany kotlet z jakimiś pierdołami żeby tylko zaciekawic gracza,a jak wiadomo bedzie kicha.W tym roku Pes zostanie pozamiatany przez Fifke :D Ja chce miec produkt najwyższej jakości i dopracowany,a nie gówienko z tępymi bramkarzami i drewniackimi animacjami.

łoł widze ze mamy jasnowidza. fifa PC będzie grywalna?taka jak na konsole? wątpie, a PES w tym roku robi duży krok naprzód,to już nie są zwykłe puste słowa od Konami tylko czyny pokazują to filmiki i zadowolenie zwykłych graczy którzy testowali grę...

Offline czerwono-czarny

• Dyrektor sportowy
  • Na forum od: 10.02.2009r.
  • Nick Ingman & Terry Devine-King - Mars
« Odpowiedź #64 dnia: Lipiec 22, 2010, 19:35:18 »
Darko kolego...Zaczynałem przygodę z wirtualną kopanką od ISS,ale pierwszy raz zagrałem w grę piłkarską na Nitendo 64 i była to Fifa 97 i nie chodzi tu o sentyment do jakiejś serii,ale o to,że najbardziej grywalną grą był Pes 06.Potem już jako taki 2008 i przy 2009 zaczeli eksperymentować z kodem gry i wyszedł bubel gdzie jednym zawodnikiem przechodziłes całe boisko i strzelałes gola.I kiedy dałem się nabrac na Pes 2010 i kupiłem go byłem zachwycony,ale z każdym meczem wyłapywało się co raz  więcej błędów i przez bramkarzy nie raz wyłaczałem gre.Teraz fifa na PC bedzie z nowym silnikiem,ale nie o to chodzi.Bede kupował konsole i czy kupie na PC czy Ps 3 nie ma znaczenia.Fifa od częsci 10 jest lepszym produktem od Pesa pod każdym względem.

Offline darko11221

• Prezes klubu
« Odpowiedź #65 dnia: Lipiec 22, 2010, 19:45:36 »
Darko kolego...Zaczynałem przygodę z wirtualną kopanką od ISS,ale pierwszy raz zagrałem w grę piłkarską na Nitendo 64 i była to Fifa 97 i nie chodzi tu o sentyment do jakiejś serii,ale o to,że najbardziej grywalną grą był Pes 06.Potem już jako taki 2008 i przy 2009 zaczeli eksperymentować z kodem gry i wyszedł bubel gdzie jednym zawodnikiem przechodziłes całe boisko i strzelałes gola.I kiedy dałem się nabrac na Pes 2010 i kupiłem go byłem zachwycony,ale z każdym meczem wyłapywało się co raz  więcej błędów i przez bramkarzy nie raz wyłaczałem gre.Teraz fifa na PC bedzie z nowym silnikiem,ale nie o to chodzi.Bede kupował konsole i czy kupie na PC czy Ps 3 nie ma znaczenia.Fifa od częsci 10 jest lepszym produktem od Pesa pod każdym względem.
Tak jest lepsza, ale po pierwsze od pesa 10 , i po drugie nie pod każdym względem.
FIFA 11 (pc) będzie niemal, że identyczna co konsolowa 10, natomiast PES 11 ma być zupełnie nowym doznaniem.Ja tam dla odmiany może w tym roku kupię FIFĘ, ale PES i tak może być lepszy od FIFY w końcu kto przed 5 laty brał pod uwagę, że FIFA zniesie z tronu PESA.

Offline czerwono-czarny

• Dyrektor sportowy
« Odpowiedź #66 dnia: Lipiec 22, 2010, 19:53:31 »
Darko,ale co roku Konami obiecuje,że będzie nowe doznanie i szczęka nam będzie opadać a każdy wie,że w Pes 2010 owszem opadała nam szczęka,ale z powodu zachowan bramkarzy i błędów w animacji :D Ja juz postanowiłem...Bede grał w Fife 11,ale zobacze te rewolucje co wymysliło Konami,ale nie róbcie sobie nadziei...No ile można jeszcze wycisnąc z tego starego silnika?Wieksza kontrola? wieksze utrudnianie graczowi zabawy a z porównaniu z Fifą i trybem Personality plus to wypada Pes blado...

Offline jozin666

• Prezes klubu
  • Na forum od: 22.10.2009r.
« Odpowiedź #67 dnia: Lipiec 22, 2010, 20:09:53 »
Zobaczy czy fifa bedzie lepsza bo  ma  fifa 10 miala wiecej licencji  na ligi i komentarz pl a pes mial mniej  licencji to sie jeszcze okaze kto wygra to starcie

Offline bord8

• Amator
  • *
  • Na forum od: 05.05.2010r.
  • Forza Milano!!e Manchester United!!
« Odpowiedź #68 dnia: Lipiec 22, 2010, 20:17:24 »
łoł widze ze mamy jasnowidza. fifa PC będzie grywalna?taka jak na konsole? wątpie, a PES w tym roku robi duży krok naprzód,to już nie są zwykłe puste słowa od Konami tylko czyny pokazują to filmiki i zadowolenie zwykłych graczy którzy testowali grę...

I co z tego że zwykli gracze ją testowali,tacy jak ty-bez obrazy :P :P :P :P Pfff wolę relację od widzących realną prawdę i co znają się na piłce,nie od fanboyów którzy widzą to co chcą widzieć,a prawda jest taka że większość ludzi nadal Pesa 2011 uważa za drewno,bo to jest fakt.Ale pomimo drewna i tak warto zagrać w pesa 2011 ja ją krytykuje ale od czasu do czasu też zagram nie wypieram się tego!!Ale Fifę 11 kupię bo jest warta tego hajsu,ale Pesa tylko ściągnę.pozdro lukasz 8) 8)

Offline es_sabbi

• Prezydent FIFA
  • Dostał Piw: 35
  • Na forum od: 22.10.2008r.
  • 达米安是我的主人
    • Status GG
  • Gram w: PES 2017 PC
« Odpowiedź #69 dnia: Lipiec 22, 2010, 21:01:29 »
wypowiada się 80% ludzi którzy wogóle w PESa np. online nie grają :D

Offline czerwono-czarny

• Dyrektor sportowy
« Odpowiedź #70 dnia: Lipiec 22, 2010, 21:02:55 »
Es Sabi ja gram online,ale co to ma do rzeczy? jaki ziom :D Oceniasz gre ogólnie a nie tryb online...Który i tak kuleje bo jest minimalne opóźnienie w podaniach.

Offline $RMF$

• Prezes klubu
  • Dostał Piw: 8
  • Na forum od: 07.11.2008r.
  • Im dłużej my przy piłce, tym krócej oni.
  • Gram w: ...
« Odpowiedź #71 dnia: Lipiec 22, 2010, 21:06:07 »

Konami zmieniło sinik wyszło słabo to skąd wiesz że jak EA zrobi to samo na PC to wyjdzie zajebiście na razie słyszymy tylko o grafie NG
<iframe frameborder="0" width="790" height="600" scrolling="auto" src=" REJESTRACJA lub LOGOWANIE" title="Psychologiczne Gierki"></iframe>

Offline Sergio#20

• Prezes klubu
  • Na forum od: 19.10.2008r.
« Odpowiedź #72 dnia: Lipiec 22, 2010, 21:08:34 »
czerwono-czarny

a ty co tu robisz??!

Offline Ukassiu

• Status GG
« Odpowiedź #73 dnia: Lipiec 22, 2010, 21:18:50 »
I co z tego że zwykli gracze ją testowali,tacy jak ty-bez obrazy :P :P :P :P Pfff wolę relację od widzących realną prawdę i co znają się na piłce,nie od fanboyów którzy widzą to co chcą widzieć,a prawda jest taka że większość ludzi nadal Pesa 2011 uważa za drewno,bo to jest fakt.Ale pomimo drewna i tak warto zagrać w pesa 2011 ja ją krytykuje ale od czasu do czasu też zagram nie wypieram się tego!!Ale Fifę 11 kupię bo jest warta tego hajsu,ale Pesa tylko ściągnę.pozdro lukasz 8) 8)

oczywiście mówisz o wersji na konsole? bo jeśli już teraz jesteś pewny kupna fify na PC to pozazdrościć:P

Offline bord8

• Amator
  • *
« Odpowiedź #74 dnia: Lipiec 22, 2010, 21:30:51 »
lukasz200992-Coś ty jeszcze nie jestem pewny kupna,nie jestem jak co nie którzy,że już zamawiają Pro-coś tam!!A RealMadrytFan:) $$$ a grafika będzie NG tylko na pc to tylko przenieśli z konsol tak,a silnik dalej z Ps2 a może PsP będzie,a większość stron i fora o fifie wali nam ściemę że to będzie rozgrywka z konsol.O jaki żal :P :P

Offline $RMF$

• Prezes klubu
  • Dostał Piw: 8
  • Na forum od: 07.11.2008r.
  • Im dłużej my przy piłce, tym krócej oni.
  • Gram w: ...
« Odpowiedź #75 dnia: Lipiec 22, 2010, 21:37:41 »
lukasz200992-Coś ty jeszcze nie jestem pewny kupna,nie jestem jak co nie którzy,że już zamawiają Pro-coś tam!!A RealMadrytFan:) $$$ a grafika będzie NG tylko na pc to tylko przenieśli z konsol tak,a silnik dalej z Ps2 a może PsP będzie,a większość stron i fora o fifie wali nam ściemę że to będzie rozgrywka z konsol.O jaki żal :P :P

Zobacz sobie zapowiedzi Fify 09, 10 i porównaj sobie z 11. Zanim nie zobaczę to będę sceptyczny zarówno do PES-a jak i Fify
<iframe frameborder="0" width="790" height="600" scrolling="auto" src=" REJESTRACJA lub LOGOWANIE" title="Psychologiczne Gierki"></iframe>

Offline bord8

• Amator
  • *
« Odpowiedź #76 dnia: Lipiec 22, 2010, 21:57:37 »
Zobacz sobie zapowiedzi Fify 09, 10 i porównaj sobie z 11. Zanim nie zobaczę to będę sceptyczny zarówno do PES-a jak i Fify
Właśnie to ty dokładnie popatrz zapowiedzi FIF,a nie pitolisz chu... wie co bez sensu.Rok temu coś gadali że będą zmiany itp.,ale nikt nie pitolił że będzie to next genowa fifa pod względem gameplayu,jak teraz to jest potwierdzone na 200 %,rok temu też pisali że fani Fify10 PC,nie dostaną Gameplayu z konsol nowej generacji i to było już bodajże na początku lipca potwierdzone.A teraz wybacz bo zaśmiecamy forum innym tematem,a ty dalej wmawiaj sobie że fifa będzie miała silnik z ps2.

Offline Ukassiu

• Status GG
« Odpowiedź #77 dnia: Lipiec 22, 2010, 22:20:48 »
Właśnie to ty dokładnie popatrz zapowiedzi FIF,a nie pitolisz chu... wie co bez sensu.Rok temu coś gadali że będą zmiany itp.,ale nikt nie pitolił że będzie to next genowa fifa pod względem gameplayu,jak teraz to jest potwierdzone na 200 %,rok temu też pisali że fani Fify10 PC,nie dostaną Gameplayu z konsol nowej generacji i to było już bodajże na początku lipca potwierdzone.A teraz wybacz bo zaśmiecamy forum innym tematem,a ty dalej wmawiaj sobie że fifa będzie miała silnik z ps2.

to mam dla ciebie pytanie-dlaczego gra była prezentowana na wszystkie platformy tylko nie na PC? sam sobie odpowiedz,może załapiesz że to może być tylko chwyt marketingowy...

Offline bord8

• Amator
  • *
« Odpowiedź #78 dnia: Lipiec 22, 2010, 22:47:53 »
to mam dla ciebie pytanie-dlaczego gra była prezentowana na wszystkie platformy tylko nie na PC? sam sobie odpowiedz,może załapiesz że to może być tylko chwyt marketingowy...
Wiesz co ci powiem,ja ani Fify,a tym bardziej Pesa nie kupię,o i mam to w du...p.Ściągnę sobie obydwie z neta,bo Fifa11 na PC będzie fantastyczna,ale nadal Fifa 11 na Ps3,X360 będzie,może nie tak dużo lepsza,jak to było rok temu ale nadal nie taka sama i to trochę boli :'(.

Offline kwasiu23

• II - ligowiec
  • Na forum od: 22.11.2008r.
« Odpowiedź #79 dnia: Lipiec 23, 2010, 01:57:37 »
Pamietam rok temu że była taka sama ekscytacja z powodu złocenia* nowego pesa :D a wyszło jak wyszło ..amd ,intel, sędzia, przkładanka przy zmianie kierunku :D
po co ta ekscytacja poczekajcie do wydania gry pogracie w sieci troche dobiero będzie można oceniać

TWOJA LIGA Pro Evolution Soccer

« Odpowiedź #79 dnia: Lipiec 23, 2010, 01:57:37 »