Sibas po raz kolejny strzela sobie w stope. Ile to juz słyszelismy jak to super nowinki w ataku beda nam umilac gre, a ja kolejny raz zadam pytanie jak to bronic?
Ta gra to juz jest zwykła arcadowka, w której podczas meczu nastepuje wymiana ciosow Messi-Kaka, Kaka-CR, Aguero- Robinho. Kiedy uda im sie zrobic gre w któej trzeba bedzie myslec, a nie zapierdalac skrzydlem, wrzucac 60 razy w meczu i grac 7 w obronie....
Co do tych podan tez jestem strasznie sceptyczny. Jezeli to spier.... to gra juz calkowicie ograniczy sie do biegania i wrzucania, bo sądze ze wrzutka pozostaje bez zmian czyli: bieg skrzydlem O i nachodzący Aguero, Robinho, Iniesta czy inny gracz mający 170 cm przeskoczy nam 2 metrowego obronce ...........
nie będzie,dlatego że będzie 5 opcji szybkości gry,jedyną zagadką jest to jak będzie online ustawiony.
Chyba kolego mylisz pojęcie tepma gry, bo mi sie wydaje ze jak Kaka biega wolniej to i moj obronca bedzie
Ogolnie czego można sie spodziewac po grze ktora zostaje na tym samym silniku?
W sumie ja czekam na kolejną cześc tyle że wypudrowaną z łądniejsza murawą, piłką jabbulani i nowym zwodem Cr ktory pomoze mu połykac kolejnych obroncow. Artukułu nawet nie czytalem bo juz w przeszłosci sie nasłuchalem o AI obrony, fizyce piłki i innych pierdo.., ktore nijak sie miały do finalnego produktu