Autor Wątek: Pes 2011 - najnowsze screeny i pierwsze Preview Video  (Przeczytany 32392 razy)

Offline unkas

• Najlepsza jedenastka świata
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 11.03.2007r.
Odp: Pes 2011 - najnowsze screeny i pierwsze Preview Video
« Odpowiedź #60 dnia: Sierpień 05, 2010, 13:37:27 »
w drugiej połowie strzelił

Offline CiagorexSTW

• Prezes klubu
  • Na forum od: 23.11.2008r.
« Odpowiedź #61 dnia: Sierpień 05, 2010, 13:48:42 »
przecież to jest pokazane z kilku meczy między tymi drużynami
" border="0

Offline unkas

• Najlepsza jedenastka świata
  • Na forum od: 11.03.2007r.
« Odpowiedź #62 dnia: Sierpień 05, 2010, 13:49:48 »
to jest pokazane trochę z gry trochę na żywo i trochę z PESA 5 przecież to widać

Offline piotrstce

• IV - ligowiec
  • Na forum od: 20.10.2009r.
  • Forza Parma !!!!
« Odpowiedź #63 dnia: Sierpień 05, 2010, 13:59:28 »
na szczęście unkas nie masz racji. jeżeli podkręcenie tempa nie zmienia tego to czemu to zrobił zaraz przed akcją messim???

Mówcie za siebie bo jak dotąd jest dużo więcej ludzi zadowolonych i to bardzo, i to nie zwykłych grajków tylko też obiektywnych redaktorów bardzo znanych pism o grach,którzy w nią grali osobiście no ale co wy wiecie najlepiej.

haha jeśli redaktorzy przekupionych pism są dla Ciebie wiarygodnym źródłem informacji to szacuneczek hah ileż to gier już miało mieć note 10/10 przed premierą....;) i śmieszne że ktoś ocenia grę która jeszcze niewyszła...
btw. i tak wiadomo że gracze z różnymi prockami nie zagrają ze sobą hahaha:D

Offline gryzek16

• Trampkarz
  • *
  • Na forum od: 24.08.2009r.
« Odpowiedź #64 dnia: Sierpień 05, 2010, 14:05:09 »
Eee ja tam widzę, że japońce siedzą na tyłku i tyle. Ja nie wiem jak wy, ale ja widzę PES2010 z dodanymi kilkoma animacjami i tymi "bajerami". Podniecacie się menu? Dajcie spokój! W tą grę da się tylko grać ligę polską bo tak się zachowują nasi piłkarze.
Piłkarz zamiast obrać najkrótszą drogę do piłki idzie po skosie, bramkarze może na ten temat się nie wypowiem, obrona to pachołki, sędzia nie, nie, nie, widać, że za pierdoły dyktuje wolne i ten karny też wątpliwy. Podsumowując widać, że Konami przejmuje taktykę od FIFY PC która nie zmnieniała się dodawane były tyko jakieś bajery i tyle. Dla mnie jest to PES10,5 a nie 11 tak więc pewnie to co napisałem te błędy się nie poprawią bo w tamtym roku było to samo. A wy dalej podniecajcie się menu i myszką w nim. Arrivederci PES. Witaj FIFO NG!

Człowieku jesteś ślepy czy oglądałeś inny filmik ! Po skosie to dobiegali w filmiku pokazanym miesiąc temu wiec po co pieprzy.... takie bzdury ! NIe podoba Ci sie to idź grać w plastikową fife. Bo pseudofanów tu nie potrzeba.    A tak pozatym widać poprawe a co do bramkarzy nie ma co oceniac okaze sie jak gra wyjdzie.

Offline Cris007

• Trampkarz
  • *
  • Na forum od: 12.10.2009r.
« Odpowiedź #65 dnia: Sierpień 05, 2010, 14:16:34 »
Człowieku jesteś ślepy czy oglądałeś inny filmik ! Po skosie to dobiegali w filmiku pokazanym miesiąc temu wiec po co pieprzy.... takie bzdury ! NIe podoba Ci sie to idź grać w plastikową fife. Bo pseudofanów tu nie potrzeba.    A tak pozatym widać poprawe a co do bramkarzy nie ma co oceniac okaze sie jak gra wyjdzie.
Plastikowy to ty jesteś. FIFA 10 PC rzeczwiście jest plastikowa, PES jest lepszy. jednak nawet z konsolowym konwetem FIFY 08 PES nie miałby ŻADNYCH SZANS ta gra przegrywa z FIFĄ11 już na starcie. CO?! Gdzie ty tu widzisz poprawę chyba tylko menu i koszulki się zmieniły i dodano kilka animacji i co to jest takie rewelacyjne. Od 3 lat konami mydli fanom oczy dają wam prawie ten sam gniot, a wy jeszcze sie nim podniecacie. ok, zgadzam sie z tym, że żadna(do tej pory 11) FIFA PC niebyła lepsza od PESa. Co  się tak  burzycie jak powie się że fifa11 wygra z pesem? Sami śmieliście się że EA daje PCtowcom tą samą grę a teraz będzie to samo z PESEM. Nie jestem fanem FIFY. Pesa też nie choć wolę pograć sobie w niego czasem ale to tylko dlatego bo musze. Uwierz mi jak byś miał konsole niegrał byś w PESa. I jeszcze jedno jeśli tylko ktoś skrytykuję waszą "grę" odrazu się wkurzacie i mówicie, że jesteśmy fanboy'ami FIFY PC jesteście mocno przewrażliwieni na punkcie tego gniota.
« Ostatnia zmiana: Sierpień 05, 2010, 14:19:11 wysłana przez Cris007 »
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Uploaded with REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Offline LuKeL

• Piłkarz ekstraklasy
  • Na forum od: 04.01.2010r.
  • Visca el Barca !!
« Odpowiedź #66 dnia: Sierpień 05, 2010, 14:21:39 »
Człowieku jesteś ślepy czy oglądałeś inny filmik ! Po skosie to dobiegali w filmiku pokazanym miesiąc temu wiec po co pieprzy.... takie bzdury ! NIe podoba Ci sie to idź grać w plastikową fife. Bo pseudofanów tu nie potrzeba.    A tak pozatym widać poprawe a co do bramkarzy nie ma co oceniac okaze sie jak gra wyjdzie.

Ty pokazujesz swoimi tekstami kto tu jest pseudofanem. A raczej kto jest fanboyem. Bo 90% osób sie tak podnieca tym PESem i nie zauważa żadnych błędów. Dalej ślepo patrz na swojego PESa i w niego graj jak jesteś tak zakochany. Jak ktoś uważa, że FIFA jest lepsza to jest jego zdanie , więc co sie czepiasz ?
" border="10

Offline gryzek16

• Trampkarz
  • *
  • Na forum od: 24.08.2009r.
« Odpowiedź #67 dnia: Sierpień 05, 2010, 14:32:26 »
Ty pokazujesz swoimi tekstami kto tu jest pseudofanem. A raczej kto jest fanboyem. Bo 90% osób sie tak podnieca tym PESem i nie zauważa żadnych błędów. Dalej ślepo patrz na swojego PESa i w niego graj jak jesteś tak zakochany. Jak ktoś uważa, że FIFA jest lepsza to jest jego zdanie , więc co sie czepiasz ?

NIe chodzi o to. Chodzi o to ze Cris wytyka błedy które juz zostały poprawione !! o to mi najbardziej chodzi. Widzisz w tym gameplay zeby podbiegali z boku ??? o to mi chodzi ze nie wie co wymyslac to wytyka bledy których juz nie ma !  I żadnym funboyem nie jestem ! sam do fify08 w nia grałem ale EA od wersji 08 ma w dupie pecetowców wiec ja tez mam ich w dupie ! A pes na pc i na konsole jest taki sam !

Offline Ukassiu

• Prezydent Federacji Narodowej
  • Dostał Piw: 28
  • Na forum od: 20.08.2009r.
    • Status GG
  • Gram w: PES 2013
« Odpowiedź #68 dnia: Sierpień 05, 2010, 14:35:32 »
haha jeśli redaktorzy przekupionych pism są dla Ciebie wiarygodnym źródłem informacji to szacuneczek hah ileż to gier już miało mieć note 10/10 przed premierą....;) i śmieszne że ktoś ocenia grę która jeszcze niewyszła...
btw. i tak wiadomo że gracze z różnymi prockami nie zagrają ze sobą hahaha:D

to ty chyba jesteś przekupiony,jeżeli tak mówisz. To są na prawdę wiarygodne pisma,zresztą już niedługo targi i wszyscy się przekonamy jak będzie,a jeszcze lepiej po samej premierze.

PS.widzę ze tu są fani Fify którzy mają często rację,wytykają błędy itp,ale jest też dużo takich fanboyów którzy nawet pewnie nie oglądneli filmików a wytykają błędy których nie ma...
oczywiście błędy są ale nie mówcie że nie ma dużej poprawy bo jest i to każdy obiektywnie patrzący gracz przyzna...
« Ostatnia zmiana: Sierpień 05, 2010, 14:38:47 wysłana przez lukasz200992 »

Offline piotrstce

• IV - ligowiec
  • Forza Parma !!!!
« Odpowiedź #69 dnia: Sierpień 05, 2010, 14:39:35 »
Jeśli uważasz jakiekolwiek pisma za wiarygodne to wierz w nie:)no właśnie po premierze ...wezz sobie porównaj co było mówione jakie to były szumne zapowiedzi z ostatnich paru lat i Ci obiecam że niewiele się różnią od siebie co roku:)

Offline Ukassiu

• Status GG
« Odpowiedź #70 dnia: Sierpień 05, 2010, 14:41:08 »
Jeśli uważasz jakiekolwiek pisma za wiarygodne to wierz w nie:)no właśnie po premierze ...wezz sobie porównaj co było mówione jakie to były szumne zapowiedzi z ostatnich paru lat i Ci obiecam że niewiele się różnią od siebie co roku:)

a tobie i nie tylko tobie radzę sobie porównać ten filmik z pierwszym gameplayem z PES 2010 moze wreszcie zobaczycie że jest duża poprawa.

Offline furtak123

• Asystent trenera
  • Na forum od: 18.06.2009r.
« Odpowiedź #71 dnia: Sierpień 05, 2010, 14:42:50 »
ale sie klucicie,nikt wam nie bedzie kazal grac w pesa
"Drętwą mową ust nie kalać, wyjść na boisko i zapierdalać"

ale go w domu biją kablem bez przewodowym :D

Offline piotrstce

• IV - ligowiec
  • Forza Parma !!!!
« Odpowiedź #72 dnia: Sierpień 05, 2010, 14:44:18 »
Poprawę to ja może zauważę jak w nią zagram a nie po jakimś filmiku....jak już mówiłem może i poprawią stare bugi :) ale powstaną nowe:) gram grałem i będę grać w pesa wiec się nie sap....

Offline longfly

• Piłkarz ekstraklasy
  • Na forum od: 18.02.2010r.
« Odpowiedź #73 dnia: Sierpień 05, 2010, 14:55:23 »
A kamera przy karnych po staremu widze. I niech zaden idiota nie pisze ze tak powinno byc bo najlatwiejszy element pilki noznej jest najciezszy do wykonania. Jak ktos mi wyjedzie ze trzeba trenowac zeby sie nauczyc to niech idzie sobie na duze boiska na wielka bramke i zobaczy jaka to niby wielka rzecz.

Offline Ukassiu

• Status GG
« Odpowiedź #74 dnia: Sierpień 05, 2010, 15:11:51 »
A kamera przy karnych po staremu widze. I niech zaden idiota nie pisze ze tak powinno byc bo najlatwiejszy element pilki noznej jest najciezszy do wykonania. Jak ktos mi wyjedzie ze trzeba trenowac zeby sie nauczyc to niech idzie sobie na duze boiska na wielka bramke i zobaczy jaka to niby wielka rzecz.

co jest takiego trudnego? zastanów się trochę na początku każdy miał z tym problem ale wystarczyło parę wykonanych i każdy "normalny" załapał o co chodzi.
tak wielka rzecz? tak wielka wczoraj w eliminacjach do LM nie strzelili 4 pod rząd,a to mi się nigdy w PESie nie zdarzyło,jak już to jeden raz na 5 karnych ale rzadko.

jeżeli się czegoś nie umie i nie chce nauczyć to najłatwiej powiedzieć że coś źle zrobili no ale cóż taki naród....

Offline piotrstce

• IV - ligowiec
  • Forza Parma !!!!
« Odpowiedź #75 dnia: Sierpień 05, 2010, 15:16:20 »
Tobie radzę zagraj sobie z 'żywym ' graczem a nie walisz giery z kompem wtedy się przekonasz ....bo zauważyłem że piszesz jakbyś był mistrzem Pes

Offline Ukassiu

• Status GG
« Odpowiedź #76 dnia: Sierpień 05, 2010, 15:20:25 »
Tobie radzę zagraj sobie z 'żywym ' graczem a nie walisz giery z kompem wtedy się przekonasz ....bo zauważyłem że piszesz jakbyś był mistrzem Pes

przestań nie będę się chwalił gdzie gram bo w sumie nie ma czym nie gram w ekstraklasie. ale powiedz mi w którym miejscu powiedziałem że jestem dobry w PESa że jestem od kogoś lepszy a tym bardziej gdzie napisałem że jestem mistrzem PESa???? 

Offline serkowski

• Najlepszy piłkarz świata
  • Na forum od: 02.02.2007r.
  • Piłka jest okrągła a bramki są dwie"...[*]
« Odpowiedź #77 dnia: Sierpień 05, 2010, 15:37:20 »
Nie mam pytań No Ludzie otwórzcie oczy na ten chłam !!! co ci bramkarze robią !!!!!!! To znów amator ??? !!!

<a href="http://forum.pesleague.pl/index.php?PHPSESSID=49121b5e75733723fb4bdf9e795c9933&amp;action=register">REJESTRACJA</a>&nbsp;lub&nbsp;<a href="http://forum.pesleague.pl/index.php?PHPSESSID=49121b5e75733723fb4bdf9e795c9933&amp;action=login">LOGOWANIE</a>

Offline wojtekk5

• Dyrektor sportowy
  • Na forum od: 18.05.2008r.
« Odpowiedź #78 dnia: Sierpień 05, 2010, 15:37:50 »
WTF? koleś przy faulu znowu się przewraca do tyłu ! Karne to samo co w 2010, a przy bramce portugalii ? dlaczego ten bramkarz stoi przy bramke i nic nie robi ? chyba że to byłpoziom amator
i te ruchy zawodników...ehh

Jedyne plusy:
-komentator wymiawia nazwy drużyn!
-są hymny państw
-fajne menu
[size=24]★ CAMPIONI ★ D'ITALIA ★[/size]

Offline Cris007

• Trampkarz
  • *
  • Na forum od: 12.10.2009r.
« Odpowiedź #79 dnia: Sierpień 05, 2010, 15:44:52 »
WTF? koleś przy faulu znowu się przewraca do tyłu ! Karne to samo co w 2010, a przy bramce portugalii ? dlaczego ten bramkarz stoi przy bramke i nic nie robi ? chyba że to byłpoziom amator
i te ruchy zawodników...ehh

Jedyne plusy:
-komentator wymiawia nazwy drużyn!
-są hymny państw
-fajne menu
Plusy chyba plusiki i to takie maluteńkie. To co podałeś nie zmienia obrazu gry.
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Uploaded with REJESTRACJA lub LOGOWANIE

TWOJA LIGA Pro Evolution Soccer

« Odpowiedź #79 dnia: Sierpień 05, 2010, 15:44:52 »