Dział Ogólny > Archiwum Karier

Polonia W. by Emilek1908 / Kończę Polonią. jeśli Getafe będzie nudno kończę opki

<< < (12/23) > >>

Emilek1908:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEto musiał być mecz a jak długo trwa mecz u ciebie ??
--- Koniec cytatu ---
10 minut.

DuoGum:
Rooney w Lechu?! :D

Emilek1908:
REJESTRACJA lub LOGOWANIERooney w Lechu?! :D
--- Koniec cytatu ---
Też się zdziwiłem, zwłaszcza że w tych transferach go tam nie widziałem.

Najciekawsze transfery w zimowym okienku transferowym:
Romaric Sevilla -> PAOK 14 mln
Santa Cruz Manchester City -> Braga 9 mln
Riquelme Boca Juniors -> PSV Eindhoven 12,5 mln
Mutu Fiorentina -> Getafe 18 mln
Aquilani Liverpool -> Atletico Madryt 11 mln
Khedira Real Madryt -> Espanyol Barcelona 13 mln
Carlos Alberto Atletico Mineiro -> Wisła Kraków 25 mln
K. Walker Tottenham -> Wisła Kraków 30 mln
Cissokho Ol. Lyon -> Polonia Bytom 7 mln
Gusiev Dynamo Kijów -> Piast Gliwice 7 mln
Walcott Arsenal -> Polonia Warszawa kwota nieujawniona
Berbatov Manchester United -> Inter Mediolan 20 mln
Bale Tottenham -> Sampdoria 20 mln
Veloso Sporting -> Ol. Lyon 20 mln

Tabela ligowa:

Ranking strzelców:

Ranking asystentów:

Emilek1908:
Polonia znowu na fotelu lidera!
20 kolejka ligowa

vs

Już w 8 minucie Polonia obejmuje prowadzenie! Tuncay wyszedł sam na sam po dobrym podaniu Kaźmierczaka jednak trafił w słupek. Obrońca Cracovii wybił, jednak bardzo krótko, piłka na 25 metrze trafiła do Mayorala, ten podbiega, uderza z 18 metra i precyzyjnym strzałem umieszcza piłkę w siatce! 1:0! W 19 minucie drugi gol dla Polonii! Po dobrym podaniu Tuncaya sam na sam wyszedł Kaźmierowski i nie miał problemów z pokonaniem Cabaja! Na początku drugiej połowy w 48 minucie po ziemii uderzył Goliński, źle zachował się Przyrowski który tą piłkę spokojnie mógł złapać, jednak odbił ją, i zrobił to tak że trafiła pod nogi Moskały a ten strzelił w drugi róg, i mimo ofiarnej interwencji bramkarza Polonii piłka wpadła do siatki. W 52 minucie świetną okazję zmarnował Mizuno, uderzał z 12 metrów ale strzelił nad poprzeczką. W 58 minucie Sarvas uderzał z 18 metrów ale piłka przeleciała minimalnie obok prawego słupka. Do końca meczu wynik nie uległ zmianie, mimo czerwonej kartki dla Tosika w 82 minucie po faulu na Pawlusińskim.

Polonia gromi vicelidera! Kapitalny mecz "Czarnych Koszul"!
21 kolejka ligowa

vs
Sorry, ale nie będzie składów, bo się zagapiłem :D

Już w 2 minucie Walcott popędził lewym skrzydłem, dośrodkował w pole karne, tam najwyżej wyskoczył Kaźmierczak, i wpakował piłkę głową do bramki! 1:0! W 5 minucie świetna okazja Zagłębia, Ruben uderza z 11 metrów, Przyrowski odbija piłkę, dopada do niej Kędziora, ale Przyrowski świetnie interweniuje, jednak znowu dopada Kędziora i znowu kapitalnie Przyrowski! Znów odbił piłkę, ale teraz na szczęście znalazła się ona pod nogami Mynara który wybił ją. W 7 minucie Kaźmierczak podaje na skrzydło do Rachwała, ten uderza z 11 metrów z boku pola karnego i precyzyjnie uderzona piłka wpadła do siatki! 2:0! W 14 minucie rajd Piątka środkiem, uderza z 19 metrów, i bardzo precyzyjny strzał wpada do siatki! 3:0! W 26 minucie niemal kopia akcji z 2 minuty, ale tym razem Kaźmierczak strzelił minimalnie obok słupka. W 44 minucie Walcott uderzył z 16 metra, piłka odbiła się jeszcze od słupka i wpadła do bramki! Ptak tylko popatrzył się na piłkę! 4:0! W 49 minucie Kaźmierowski uderza piłkę z boku pola karnego, Ptak odbija ją ale we właściwym miejscu znalazł się Walcott i głową wpakował piłkę do siatki! W 61 minucie Piątek uderzył z 16 metrów po ziemi, strzał był bardzo precyzyjny i Ptak mimo że wyciągnął się jak struna nie obronił tej piłki! 6:0! Na otarcie łez, w 82 minucie, honorowego gola dla lubinian strzelił Diego Souza po sytuacji sam na sam z Przyrowskim.

Polonia Warszawa (1.) 6:1 (2.) Zagłębie Lubin (4:0)
1:0 Kaźmierczak 2'
2:0 Rachwał 7'
3:0 Piątek 14'
4:0 Walcott 44'
5:0 Walcott 49'
6:0 Piątek 61'
6:1 Diego Souza 82'
MVP - Walcott

Carlos:
Gratuluje, dobry masz team i życze Majstra i zapraszam do mnie :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości