staram się wklejać różne ciekawe akcje i bramki więc zagladaj często.patrzcie na to: REJESTRACJA lub LOGOWANIE
E tam triki...To nie jest Fifa Street.. Ja oczekuję od tej gry dużego realizmu a nie popisów trików i strzałów
Hm no zgadza się...Tylko boje się,że takim Messim będzie można przejść całe boisko używając trików.Nie wspomnę o strzałach... Ale będę dobrej myśli Choć grając z kolegą czy przez internet to przeciwnik będzie musiał dać radę zabrać... A czy komputer jest w stanie to nie wiem.
Demo mialo byc 8 wrzesnia na konsole. Mozna jakos je pobrac i nagrac na plyce jesli chodzi o Xbox 360 ?
Już ktoś pisał ,że nie ma tak ,że Messi sam przejdzie boisko , obronę i strzeli gola . Nie pamiętam już w którym temacie i na której stronie ^.^
to zawsze było jest i będzie w fifie czy pesie kwestia skilla playerano chyba że teraz w pesie jest jakiś kosmiczny poziom rozgrywki w co wątpię bo dzieci wtedy by nie mogły grać a rodzice wydawali by fortune na nowe pady, myszki, monitory
Heh po co dodawać poziom wyższy niż Top Player? Po prostu on powinien być jeszcze bardziej utrudniony, jednak na każdą grę z biegiem czasu znajdzie się jakieś haczyki i wiadomo jak przechodzić komputer nie tracąc piłki. Dlatego właśnie jest gra online gdzie mecze są nieprzewidywalne
No tak macie racje ,ale mi to obojętne bo przeciwko komputerowi wygrywam i przeciwko kumplom też ; /
po to jest MLO . a tu sie doświadczasz w Top Player
No trzeba spróbować MLO ; ) ehh jeszcze do pełnej wersji trzeba poczekać
Jak dobrze pamiętam to w którymś PESIE był do odblokowania wyższy poziom trudności ( chyba w PES Shopie ) Kto wie może teraz też tak będzie