No no ten PES 2011 wyglada poprostu genialnie. jest masa poprawionych rzeczy i mimo ze silnik ten sam to gameplay znow bedzie zupelnie inny.
Podania mistrzowskie, poprawione parady bramkarzy. czytam tez ze ciezko wypracowac sytuajce i tempo meczu jest mega realistyczne
do tego dochodzi gruntownie poprawiona oprawa dzwiekowa meczu + masa roznych smaczkow ktore umila gre.
miedzy innymi fajne ujecia podczas powtorek i cieszynek, info wyswietlane pod wynikiem meczu i nie zatrzymujacy sie zegar na 45' i 90', slyszalem tez speakera stadionowego ktory zapowiada w tle
ile minut doliczono, edytor stadionow, i nawet nie wiem czy ktos zauwazyl ale calkowicie od nowa zbudowano CAMP NOU.
w poprzednich PESach Camp Nou bylo przynajmniej o polowe za niskie. kazda z 3 czesci trybun byla tej samej wielkosci. a teraz wreszcie zrobili prawdziwe ogromne Camp Nou.
mi to osobiscie przeszkadalo bo lubie ten stadion a byl zkaszaniony od poczatku serii PES. wiec ciesze sie bardzo ze to poprawili.
a kto mi nie wierze to odpalcie sobie mecz w PES 2010 na tym stadionie, ustawcie widok na trybuny i potem minimalizacja i zobaczcie jakis filmik z 2011 z tego obiektu. ;]