tego nie wiem Falcon chyba miał u Maxwella jedna reke
Po strzale Klose pilka odbila sie od reki Maxwella i po rykoszecie wpadla do bramki. Bramka zostala normalnie uznana. Przypadkow odgwizdywania reki nie spotkalem.
Falcon już nie gra w Pes-a 11 bo jak to napisał jest za bardzo ograniczony ( pes 11 ) xD
Pogralem, wyrobilem sobie zdanie i tyle. Po rozegraniu okolo 50 spotkan juz wiem ze nie bede w stanie przebolec niektorych archaizmow, ktore sie ciagna od przejscia serii na konsole nowej generacji. Na PS3 wybiore zapewne Fife 11, a na PC spatchowanego PES 2011.
Tak jak mowilem, osoby ktore grywaly w PES 2010 beda na pewno zachwycone nowa odslona. Tym, ktorzy krecili nosem, byc moze podpasuje fifa 11 w wersji PC albo polubia nowe rozwiazania w PES 2011. Po kilku dniach grania w demo kazdy bedzie wiedzial co woli
Po kilkuset meczach w fife 10 i WC na PS3 sa po prostu elementy w PES 2011, ktorych zdzierzyc nie moge i tyle. Dlatego wybiore fife 11 na co dzien, a w PES 2011 bede pewnie grywal od czasu do czasu jakies sesyjki z kumplami w domu.
Zaden z dwoch tytulow nie jest rewelacyjny, ale w tym roku przynajmniej otrzymamy 2 dobre gry i wybor moze byc trudniejszy niz sie wszyscy spodziewali
No tak dryblingu 360 nie ma ale szczerze , to tak w ogóle to po co Ci on do szczęścia ? Bo ma go fifa to musi być i w pesie . Mi osobiście to jest obojętne czy jest czy nie ma .
Mozliwe ze jak zagrasz i zobaczysz jak to chodzi to zmienisz zdanie
Jako przyklad przydatnosci dryblingu 360 podam Ci sytuacje gdy w PES zawodnik leci np pod katem prosty do linii bocznej. Juz myslisz ze zlapiesz pilke przed linia, trzymasz kursor w bok, a zawodnik pokroju Iniesty dotyka pilke 1 m przed linia i wybiega z nia na aut. To sa te archaizmy o ktorych pisze powyzej, te ktore mnie bardzo zniechecaja. W fifie to jest tak rozwiazane ze zawodnikiem klasy Iniesty spokojnie wymanewrujesz przed linia w dowolnym kierunku majac metr czy dwa zapasu do autu. Natomiast slabszym zawodnikiem niekoniecznie, bo oni juz potrzebuje wiecej miejsca zeby zabrac sie z pilka.
Tak to wlasnie dziala
A dziala k*rewsko dobrze.