Dział Ogólny > Archiwum Karier
Aston Villa ( 23 Barclays Premier League ! )
Miszczu11:
cinek - hehehe
a Kerlona ja miałem go u siebie w Lechu w PES 6 i był u mnie kapitanem :D i jednocześnie najstarszym zawodnikiem (25) lat
mam nadzieję że dasz potem coś więcej bo rozumiem że dopiero rozkręcasz się :)
MasterCreati:
3 Kolejka Eredivisie
Drugie zwycięstwo..Lilian Thuram zadowolony z gry swoim zawodników..Po wyrównanym spotkaniu VVV Venlo przegrywa z Feyenoordem Rotterdam 0 - 2 i jest to trzecie zwycięstwo pod wodzą nowego trenera. Duża niespodzianką jest remis Ajaxu w tej kolejce z ostatnią w tabeli drużyna Ado Den Haag.. Szkoleniowiec ekipy z Rotterdamu powiedział po meczu..
- Venlo stawiło wysoko poprzeczkę i trudno było utrzymywać się przy piłce i stwarzać sobie dobre sytuacje jednak udało nam się kilka stworzyć i wykorzystać dwie i pewnie wygrać to bardzo wyrównane spotkanie..Byłem zaskoczony postawą Kerlona..grał bardzo dobrze..już jestem zadowolony z kupna tego chłopaka..Ciesze się również że swoją pierwszą bramkę dla zespołu strzelił Gibson.
Składy drużyn :
Strzelec pierwszej bramki dla gości z Rotterdamu..Smolov..
23 minuta spotkania i po pięknej akcji Kerlona Gibson pakuje piłkę do siatki..Jest 0 - 2
Bramki ze spotkania..kolejno według strzelców..
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
TekU:
no teraz troche lepiej
MasterCreati:
4 Kolejka Eredivisie
Ważne zwycięstwo !
Po trudnym wyjazdowym spotkaniu z VVV Venlo nadszedł czas na Heracles Almelo..Jak się okazało był to rywal równie trudny jak Venlo aczkolwiek udało się wywieść 3 punkty z tego terenu..Bardzo nieskuteczni w tym spotkaniu Biseswar i Tomasson nie wykorzystywali swoim okazji..których mieli kilka..
składy drużyn :
Strzelec jedynej bramki w tym spotkaniu..M.Sidibe !
Daron Gibson zagrał dziś dobre spotkanie jako DMF..
Skrót całego spotkania :
MasterCreati:
5 kolejka Eredivisie
Remis na własnym boisku !
W dzisiejszym meczu drużyny po dzieliły sie punktami..nie skuteczny Feyenoord i dobrze broniąca się ekipa NAC Breda..Thuram był zniesmaczony grą swoich podopiecznych i wypowiedział się dosyć negatywnie:
- Zagailiśmy słabo..bez pomysłu na grę..czegoś brakowało..Skuteczność też nie była zadowalająca..po pierwszej połowie mogło być 5-0 ale nadal był remis i tak aż do końca spotkania..
Składy drużyn :
Podstawowy napastnik gości..gra w Bredzie już 3 lata..
Skrót całego spotkania :
Rozlosowano grupy ligi europejskiej !
Feyenoord w grupie C !
Nawigacja
[#] Następna strona