Dział Ogólny > Archiwum Karier

Aston Villa ( 23 Barclays Premier League ! )

<< < (17/43) > >>

MasterCreati:
zapraszam jakiegoś komentarza..co poprawić..co dodać i ocenę grupy mojej w lidze europejskiej :)

Emilek1908:
Wszystko bardzo fajnie opisujesz :)
A grupa wyrównana, powinieneś przejść dalej.

MasterCreati:
Wywiad a szybko z trenerem !

R-Redaktor
T-Thuram

R- Witam pana..mogę zadać kilka pytań ?
T- Witam..bardzo chętnie odpowiem na wszystkie pytania..
R- transfery..jak pan ocenia nowych zawodników..?
T- Jestem zadowolony z ich postawy..każdy będzie mi potrzebny w tym sezonie..
R- jak pan ocenia Kerlona ? dobry transfer ?
T- tak myśle że ten transfer wypali..na razie zagrał 3 spotkania w których był jednym z najlepszych na boisku pochwalić także trzeba Sidibe ponieważ uratował nam 3 punkty z Heraclesem..
R- dziękuje za ta opinie o odpowiedz na pytania..do zobaczenia..
T- Również dziękuje za wywiad..

reddevil8911:
Fajnie się czyta twoją karierę, niezły wywiad. A z grupy wyjdziesz ale masz bardzo wyrównaną

MasterCreati:
6 kolejka Eredivisie

Znowu remis !
Bardzo nie wygodnym przeciwnikiem okazał się zespół ADO den Haag który 2 tygodnie zremisował z Ajaxem i tydzień temu z Twente..Podopieczni Lilian'a Thuram'a nie potrafili stworzyć sobie nawet dogodnych sytuacji na zdobycie bramki..środek pola nie istniał..Napastnicy wyłączeni z gry..jedynie obrona dosyć dobrze się spisywała ale to wystarczyło tylko żeby zremisować..0 - 0 na Den Haag Stadion i nie zbyt korzystny rezultat biorąc pod uwagę że traci się punkty z ostatnim w tabeli zespołem..
Oto co powiedział zaraz po spotkaniu Thuram..
- Straciliśmy kolejne punkty..PSV nam ucieka dziś wygrali 0 - 5 i mają już 5 punktów przewagi..to sporo do odrobienia..ale mam nadzieje że damy rady i wygramy ten sezon..przed nami mecz w lidze Europejskiej..Gramy na wyjeździe z Red Bull Salzburg żeby wygrać musimy dać z siebie 110% ponieważ to bardzo wymagający rywal.

Składy drużyn :
Gospodarze :

Goście :

Skrót całego spotkania :
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej