Witam, mam pytanie dotyczące powtórek z meczów, mam już zapełnione wszystkie okienka na miejsce powtórek i chcę sobie je wyczyścić, ale i chcę zostawić stare powtórki bo mam zamiar skręcić filmik.
Jak to zrobić?
Ale masz problem, na pewno gdzieś musisz mieć folder z powtórkami z gry, skopiuj go i wklej gdzieś a jak będziesz kręcił film to wkleisz z powrotem do folderu z grą i będziesz miał znowu. (chyba dobrze wytłumaczyłem)
Sting - 1 co powinieneś zrobić to przeinstalować całą grę, usuń wszystkie pliki związane z PES 2011 i zainstaluj jeszcze raz.
rudek9 - Jeśli chodzi o piosenki to są raczej inne, a jeśli chodzi o unnamedy to niektóre też są inne.
brozio26 - sprawdź czy masz zainstalowane najnowsze sterowniki do karty graficznej i czy masz najnowszego directa. (najnowszego oczywiście)
pidzej - wszystko jest normalnie, spróbuj ściągnąć jeszcze raz, a tak po za tym to wyszła nowa, lepsza wersja.
fruuuz - ja mam 512 MB ram co jest bardzo żałosne i muszę to zmienić, ale mi gra chodzi z boiskami HD więc to nie wina RAMu. Spróbuj przeinstalować grę i gdy to nie pomoże to w ogóle nie wiem co może być przyczyną. Jeśli będzie to dalej się powtarzać to lepiej przestań grać w PES'a 11 bo komputer pójdzie do naprawy i będą Ci wymieniać kartę graficzną, bodajże.
tomalski - masz najnowsze sterowniki i directa? Bo to jest bardzo, bardzo ważne!
fruuuz - co do nazwisk ROOBEN czy Rooben to chyba inaczej się nie da zrobić, niż przez ten program.
maciek89 - spróbuj przeinstalować całą grę...
Uff ale się napisałem