Ja mam taki problem z filmikami w grze. Otóż gram na roździelczości 1024x768 4:3, Picture Quality - High. I gdy włączam grę wszystko jest dobrze, mecz chodzi idealnie bez zawiech. Ale gdy na początku gry wyskakuje gameplay po prostu ścina trzeba poczekać jakieś 20 min, aby obejrzeć cały. Wszystkie filmiki w grze mi się zacinają, liga mistrzów, początek sezonu w ML, ogólne wszystko! Gdy wezmę "Windows Mode" i na przykład roździelczość 1280x1024 (dla zielonych - wyskakuje okno na połowę ekranu) to gameplay chodzi idealnie bez zawiech, NA NAJWYŻSZEJ ROŹDZIAŁCE! No ale gdy powrócę do tamtej roździałki i full screnn to ścina. Nie wiem czemu tak się dzieje... Kiedyś bodajże na początku tego roku ustawiłem tak że na full ekranie mi nie ścinało, ale nie pamiętam co ja robiłem... Po prostu wziąłem windows mode i pobawiłem się ustawieniami, wtedy miałem grę na cały pulpit (nie na pół tylko cały) i mi się nic nie zacinało. Jak pisałem wcześniej, gdy biorę windows mode, roździałke max to mam pulpit na połowe, mogłby ktoś skombinować aby na windows mode gra była na full ekran? Nie wiem jak to wytłumaczyć prościej.