Mam trochę dziwny problem i żeby każdy zrozumiał muszę się rozpisać. Otóż mam pesa11 w sumie od dnia premiery i tak 3 razy w tygodniu grałem z kuzynem 1 vs 1, za każdym razem wygrywałem, strzelałem bramki itp. Tydzień temu przyszedł kuzyn zadowolony i stwierdził iż dzisiaj nie mam szans, tak rzeczywiście było - każdy strzał sam na sam mu wychodził, nawet jak trzymałem go za koszulkę. Mi natomiast nic, w 8 meczach strzeliłem 3 bramki, to samo było dzień później i dzisiaj. Okazało się, że czytał jakiś poradnik i powiedział mi, że "strzela się zupełnie inaczej niż myślałem". Szukałem jakiegoś poradnika w którym są opisane strzały, niestety nie znalazłem. Mój problem jest więcej jak głupi, ale wkurza mnie to że kiedyś wygrywałem mecze po 5:0, a teraz bramki nie potrafię strzelić, nawet na treningu gdy jestem sam na sam. Mógłby mi ktoś podrzucić jakiś poradnik, albo napisać jak strzelać w danej sytuacji?
Opiszę jeszcze jak strzelam: przykładowo biegnę z dołu po ukosie na bramkę, jestem na lini pola karnego i naciskam strzał, oraz strzałkę w górę + prawo (kierunek biegu) bądź samą strzałkę w gorę - najczęściej w obydwóch przypadkach piłkę łapie bramkarz, lub leci w trybuny.
Proszę o pomoc.