To co, żyje ktoś wogóle na tym dziale?
Czy w tej części BaL jest dużo łatwiejsze od BaL z 2010 ?
ale go w domu biją kablem bez przewodowym
Mam pytanie czy można jakoś zmienić parametry???
Przepraszam ale ktoś mnie nie zrozumiał chodzi mi o takie parametry jak wzrost waga itd. bo nie wiem jak to można by było zmienić
ale po co odpowiadać na takie pytanie (nie raz zadawane na forum pesedit). Dummy players pojawią się ponieważ patch 0.3 dodaje zawodników a także usuwa zawodników (przeważnie tych nieoryginalnych i przeterminowanych że tak powiem). Jeśli zapisujesz grę (np Bal) też zapisujesz informację o zawodnikach, statsach itp. jeśli patch usunie jakiś graczy to w save się nie usuną Ci gracze ale tylko infotrmacje (dane) o nich więc dlatego pozostaje taki dummy. Trochę może niejasno napisane ale starałem się opisać łopatologicznie to. Najlepszym wyjściem jest granie od początku lub poczekanie jak dummy w kolejnych odsłonach patcha zostaną zapełnione nową informacją (danymi, graczami) tak przynajmniej się mi wydaję
WitamMam ciekawe pytanko. Gram juz drugi sezon wszystko fajnie bylo no i ostatnio wypracowalem sobie zdolnosc speed merchant nie wiedzac co to dokladnie jest a niestety gram na klawiaturze i jak wiadomo kompletnie nie da sie z tym tak grac. Czy moge jakas dezaktywowac ta karte w trybie become a legend? Jezeli nie to pewnie trzeba bedzie zaczynac wszystko od nowa. Z gory dzieki za odp
no powinno się dać wyłączyć w bal editorze jak bardzo Ci przeszkadza ta zdolność. Ale trochę nie rozumiem jak ona ci przeszkadza w grze ?
mam spped na maxa i nie dodaje mi prawie nic a mam 20 lat co jest grane?