Siema. Mam mały problem, który trochę mnie irytuje.
Zacząłem napastnikiem i wybrałem mu charakterystykę o nazwie ''strzelec'', czy coś takiego. Wzrost 197cm, waga 79kg (lubię strzelać z główki). Na początku 1 sezonu w Chievo Verona miał Top speed na 73 i przyspieszenie 68. Statystyki strzału były świetne, bo miałem powyżej 80 wszystko włącznie z siłą strzału. Teraz skończyłem 3 sezon (od roku jestem w PSG), gram regularnie, zdobywam gole i asysty, byłem królem strzelców Serie A w wieku 18 lat i rok później królem strzelców Ligue 1, gram także w pierwszym składzie reprezentacji Włoch.
Problem polega na tym, że mimo wszystkich osiągnięć (rozegrałem w sumie ponad 150 spotkań) Top speed mam tylko 76, a przyspieszenie 71. Nie wiem o co biega, bo trening szybkości miałem od początku ustawiony na maksa, czyli 6 punktów. Wkurza mnie to, bo mógłbym strzelać jeszcze częściej będąc szybszym. Oczywiście zdaję sobie sprawę, że zawodnik mający 197cm wzrostu nie będzie demonem szybkości, ale te 82, 83 chciałbym mieć. Od razu mówię, że kody nie wchodzą w grę, bo nigdy nie oszukuję.
Moim zdaniem to zależy od wzrostu i trochę od tego, że na początku wybrałem profil zawodnika ''strzelec'', a nie ''fast runner'' czy coś w tym stylu. Może ktoś ma pomysły jak zrobić, żeby top speed i acceleration szybciej rosły. Jeśli chodzi o bieganie, to biegam często, mam dużo odbiorów i często drybluję. Niestety przez słaby start do piłki mam utrudnione zadanie.