witam wszystkich . mam zamiar kupić PESa 2012 ale nie wiem czy na necie 1mb nie będzie mi ścinać. wiem już że na czas gry należy wyłączać gg i temu podobne ale nie jeste pewien czy 1 mb wystarczy.jeśli ktoś nie wie jaki net będzie potrzebny do pesa 12 to niech chociaż napisze czy 1mb wystarczy do pesa 11?
Powiem ci tak, ja mam 1mb i w sumie lagow zbytnio nie mam, czasem moze troche, z tym ,ze leciutko obraz moze scinac ale to dlatego pewnie, bo siostra cos robi np na necie, sciaga czy cos, a ja mam z nia podlaczony przez router, wiec jak cos sciaga , to moze wolniej chodzic , tak naprawde 1mb wystarczy ale lepiej miec minimum 2mb/s, ja moze w tym roku jeszcze bede mial lepszy nieco internet, zobaczy sie, a jesli ktos mowi, ze 1mb jest do kitu i ,ze na nim nic nie mozna zrobic, to to jest takie pierdzielenie trzy po trzy, jak to moj kolega ujął
ale mowie , tak samo do sciagania, ogladania transmisji na zywo w wyzszych rozdzielczosciach i do grania , to co najmiej 2mb trzeba miec, 1mb tez pograsz ale zawsze lepiej miec 2mb, ja mam 1mb jak narazie ale Pes'a 2012 oczywiscie i tak kupuje dla gry online przede wszystkim, a wiec reasumujac, na 1mb tez pograsz ale najlepiej miec co najmiej 2mb ale na 1mb tez da sie grac, jakby nie patrzyc, najwazniejsze sa pingi, dobry ping do gry w Pes'a wynosi, od jak najmniejszej liczby do 50-60 ms max.