hallo czy ktos w ogóle czyta tu posty pomoze mi ktos z problemem lost connection to server?? masakra... gram w turnieju wychodze do knockout round i raptownie puff lost connection to the server masakra.. tyle staran o wygrana a tu pupcia.. pileczka calkiem sflaczala, szok szk szok.. czego to wina? mam orange freedom 6mb router wifi link'a i lapka i o co chodzi czemu tak czesto mnie wywala ? pomozcie bo bez sensu grac gdy wywala i to w meczach gdzie sie prowadzi lub w turnieju i wyglada jak bym uciekal i rating leci w doł... POMOCY!!!!
Moze problem z routerem ? albo kable stare, lub nie laczy cos ? Ja mam jak na razie 1mb/s i tez mnie wyrzucalo , czesto, bo kabel nie taki powinien byc, ale jest juz wymieniony i teraz juz prawie nie wyrzuca, natomiast ja mam jak na razie telefoniczny, ty masz inny, ciezko powiedziec ale poczekaj na opinie innych, a jak ci nikt tutaj nie odpisze, to pisz adminom i innym uzytkownikom na pw, prywatne wiadomosci, aha i jeszcze jedno, wywala cie na Pesi'e ale np. nie wywala cie ogolnie z internetu ? Bo jak cie wywala ogolnie z internetu czy tez z innych gier, to problem lezy w laczu , co i tak najprawdopodobniej wydaje sie to jasne.