Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Tutoriale
Analiza i sposoby oddawania strzalow na bramke
Giggs11:
Ja wam taki sposób A(Strzał)+Z i 75% strzałów leci w bramkę jeżeli dacie odpowiednią siłe oczywiście :D
pes666:
Strzał techniczny + Strzał (R2+Kwadrat) 30 % / A reszta to kwesta ustawienia naszego piłkarza, czy jest kontakt z innym zawodnikiem, na której nodze piłka, czy ma ją "pod sobą" czy odrobinę wypuszczona.
mateuszowski007:
Ja strzelam z dystansu tak : Jak jesteś rozpędzony to tak na średnio STRZAŁ i jak już się zamachuje na strzał zawodnik to lekko jakąś strzałkę w bok albo w górę i dół. I wychodzi ; )
NexaT:
Dodam swoje 2 gr.. Osobiscie strzaly dla mnie sa lekko trudniejsze.. Ja strzelam z dystansu i czasamy wchodzi czasami nie. Wkurza mnie to bo caly czas mam jakis milimetr nad bramka i gram od 2 dni to wygrywam max 3;0 (narazie). Karne to naprawde porazka. Troche przesadzili ja polowe strzalow nad bramke mam-.-. Np. mialem final Manchester United vs Inter i dostalem 3;1 czy ile tam -.-. No coz ale jest napewno realniej bo w pes'ie 10 caly czas na srednim poziomie to na loozie cale boisko i wyniki 7;0 a tutaj sredni poziom ledwo 2 pilkarzy ominac :D. Ja daje WIELKI +++++++++ dla wykonawcow!
★Blue Boy★:
A+D mowie wam lekko wezmiecie i piłka leci w swiatło bramki
Nawigacja
[#] Następna strona