Dział Ogólny > PES 2011

USTAWIANIE PADA i KLAWIATURY - PROBLEMY I ICH ROZWIĄZANIA

<< < (3/4) > >>

Ukassiu:
spróbuj podłączyć pada na wyłączonym komputerze i dopiero włączyć kompa.

niespo24:
jaki przycisk odpowiada za wyjscie kolegi z zespolu na pozycje??

77mik77:

--- Cytuj ---Witam ponownie.Tym którzy jeszcze nie doszli jak zmienić pady, aby można było grać we 2 np LM czy ML lub LIGE. A więc: Wchodzimy w kitserver folder i tam mamy plik textowy config.txt , otwieramy go i tam mamy [sides] free.select = 0     zmieniamy 0 na 1 ([sides] free.select = 1 ) i gotowe. Miłej rozgrywki. RESPECT. rbsmm
--- Koniec cytatu ---

Ten sam problem występuje w konsolach. Szperam już od dłuższego czasu i nie mogę znaleźć rozwiązania jak zmieniać pady aby grać we 2 na PS3. Jeśli ktoś zna rozwiązanie - proszę o pomoc.

arture_:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETen sam problem występuje w konsolach. Szperam już od dłuższego czasu i nie mogę znaleźć rozwiązania jak zmieniać pady aby grać we 2 na PS3. Jeśli ktoś zna rozwiązanie - proszę o pomoc.

--- Koniec cytatu ---
Witam, również szukam takiego rozwiązania na konsole PS3. Znalazłem tylko "Select Side Unlocker" by Juce ale na wersję pecetową.
Prośba: czy jest ktoś w stanie podać jakieś narzędzie do edycji PES 2011 (wersja BLES01021) na PS3 tak aby można było dowolnie wybierać/zmienieć "strony" padów w trybie MasterLeague czy Liga w Community Mode? Pozdrawiam

Michał144:
Witam ma taki problem z padem Logitech precision chce zagrać z bratem we dwóch w pes 2011 włączam w settings na controller 2 tą nazwe pada i włączam grę i jak jest przy wybieraniu stron to jest pokazany pad ale nie mogę nim w ogóle ruszyć nawet jak chce ustawić w settings przyciski też nie działa.Pad działa bo jak gram na innym kompie w pes 6 to wszystko jest OK.Nie wiem jak wchodzę w panel sterowania i kontrolery gier to jak chce dodać tam pada to mi pisze że Brak portu gier lub  Sterowników portu gier.czy może są jakieś potrzebne sterowniki albo coś w biosie trzeba zmieniać?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej