Dział Ogólny > PES 2011
USTAWIANIE PADA i KLAWIATURY - PROBLEMY I ICH ROZWIĄZANIA
rbsmm:
Witam ponownie.Tym którzy jeszcze nie doszli jak zmienić pady, aby można było grać we 2 np LM czy ML lub LIGE. A więc: Wchodzimy w kitserver folder i tam mamy plik textowy config.txt , otwieramy go i tam mamy [sides] free.select = 0 zmieniamy 0 na 1 ([sides] free.select = 1 ) i gotowe. Miłej rozgrywki. RESPECT. rbsmm
Radeqq81:
Pomoze mi ktos ??? Mam pada Saitek P880 i chce pograc na klawie plus ten pad. Zawsze gralem i bylo ok teraz cos sie schrzanilo, tzn ustawiam normalnie pada jako drugi kontroler odpalam mecz i moge biegac tylko strzalkami badz analogami a przyciski ktore mi mialy sluzyc za podanie strzal wrzutka itp zmieniaja taktyke!! nie rozumiem juz nic moze ma ktos jakies rozwiazanie ??? ???
kamilio112:
prosze o pomoc jak strzelam karne to strzelam albo w sierodek albo jak biore na bok to nad bramką albo kolo bramki o co chodzi
rafalon92:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEprosze o pomoc jak strzelam karne to strzelam albo w sierodek albo jak biore na bok to nad bramką albo kolo bramki o co chodzi
--- Koniec cytatu ---
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Szukanie nie boli.
wlodi:
Ja mam problem z padem Apollo
Gdy wkładam wtyczke do USB to nie chce rozpoznać mi pada, a instalowałem sterowniki.
Prosiłbym o pomoc.
Z góry dzięki.
Nawigacja
[#] Następna strona