Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

PES 7 patch

<< < (5/8) > >>

ogis9:
Możecie mi powiedzieć dlaczego, podczas grania pucharu, czy meczu towarzyskiego na dwóch, np: wybieram stroje Milanu czerwone, Inter - niebieskie, a w meczu widać całkiem inne  :-\ Tak samo jest z piłkami, w ogóle nie czyta mi tych z kitservera, tylko te, co można wybrać w grze - podstawowe 10, czy 11, pogoda też nie działa z kitservera. HELP !

Chlipi667:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMożecie mi powiedzieć dlaczego, podczas grania pucharu, czy meczu towarzyskiego na dwóch, np: wybieram stroje Milanu czerwone, Inter - niebieskie, a w meczu widać całkiem inne  :-\ Tak samo jest z piłkami, w ogóle nie czyta mi tych z kitservera, tylko te, co można wybrać w grze - podstawowe 10, czy 11, pogoda też nie działa z kitservera. HELP !

--- Koniec cytatu ---
Rzeczywiście były problemy z grą P1 vs P2
PIPA obiecał to naprawić w addonie który umieści pod koniec stycznia

ogis9:
Aha  :-\ Bo kurde, wybieram strój a tu całkiem co innego. Jak coś PIPA wrzuci, to proszę zaraz o linka, pozdrawiam  :)

ogis9:
Kolejny błąd w tym patchu - przyśpiewki. Gram Milanem a tu mi przyśpiewki z Shalke, jak gram Hiszpanią to z Osasuny. No comment co do tego patcha, na razie fail  :-\

Boniek02:
Może ktoś napisać jak zainstalować ten dodatek, bo coś chyba źle zrobiłem i wyrzuca do windowsa jak ładuje się mecz oraz wchodzi się do edycji.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej