Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
PES 7 patch
nunek87:
mógłby ktoś dać linki do ściągnięcia tego patcha ?
D17:
Ja niewiem skąd u was te błędy? Ja mam ten pełny patch zainstalowany i żadnych błędów nie widzę. Czasem mam jakiś crash raz na 20-30 meczy a tak to żadnych problemów.
kmiron#10:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEmógłby ktoś dać linki do ściągnięcia tego patcha ?
--- Koniec cytatu ---
Daję po raz 50:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Jest w 1. poście czytajcie tematy ludzie!!!
raven1824:
Moglby ktos napisac jakas instrukcje jak to zainstalowac? Bo ja zrobilem tak Sciagnalem wszystko oprocz tych plikow z Additional files i Add-ons from fans zainstalowalem kitserver powrzucalem wszystko na swoje miejsce tak jak powinno byc wlaczam pesa wyskakuje logo pes7 ale jak biore edit to sie wylacza gra tak samo jak chcialem zagrac jakis mecz wybralem stroj itp. wlaczylem start metch i tez mnie wywalilo. Prosze o pomoc
reksio74:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMoglby ktos napisac jakas instrukcje jak to zainstalowac? Bo ja zrobilem tak Sciagnalem wszystko oprocz tych plikow z Additional files i Add-ons from fans zainstalowalem kitserver powrzucalem wszystko na swoje miejsce tak jak powinno byc wlaczam pesa wyskakuje logo pes7 ale jak biore edit to sie wylacza gra tak samo jak chcialem zagrac jakis mecz wybralem stroj itp. wlaczylem start metch i tez mnie wywalilo. Prosze o pomoc
--- Koniec cytatu ---
u mnie tez tak się działo i okazało sie ze plik e_text jest zły,po sciagnieciu pliku s_text i zamienieniu nazwy na e_text wszystko działa tak jak nalezy tylko ze po hiszpansku, tu masz plik na którym działa w polskiej wersji jak cos to tylko zamien nazwe na e_text -http://www.sendspace.pl/file/5053b87e3cb0447d24ce321
Nawigacja
[#] Następna strona