Oficjalna prezentajca nowych piłkarzy Widzewa ! Przeczytajmy co powiedzieli:
Maciej Żurawski:
"Bardzo fajnie , że będę miał okazje pograć w piłke w tak szanowanym klubie jak Widzew , gdzie dla kibiców ten klub to całe życie.Nie ma
co ukrywać do najmłodszych nie należę , ale w piłkę jeszcze grać potrafie , co zamierzam udowodnić.Dziękuje."
Christoph Moritz:
"Jestem młody , potrzebuję gry , niemieckie media szeroko rozpisywały się na temat waszego klubu po meczu z HSV więc gdy dostałem propozycje
kontraktu nie wachałem się ani chwili.Udowodnie działaczom i kibicom , że ten transfer to nie pomyłka.Dziękuje"
Łukasz Piątek:
"Widać co działo się w Polonii , konflikt za konfliktem nie sprzyjał nikomu.Dostałem wolną ręke , zgłosił się Widzew co mnie niemiernie cieszy , powalczymy
o jak najwyższą lokatę.Dziękuje."
Timothée Kolodziejczak:
"Przyjechałem na roczne wypożyczenie po rozmowie z trenerem Michniewiczem.Mój klub nie miał nic przeciwko , poznałem już kolegów także myśle
, że będzie to ciekawa przygoda , a kto wie , może i przyszły transfer.Dziękuje"
Abdoulaye Diallo:
"Bardzo sie cieszę z mojego przyjścia do Widzewa , w Rennes po zmianie trenera nie miałem żadnych szans na gre w 1 zespole , mam nadzieje , że przydam
się klubowi.Dziękuje."
Jednocześnie informujemy , że klub zakończył współprace z : Grzelakiem , Cuqui , Ostrowskim i Wlazło.Za czas spedzony w Widzewie dziękujemy.