Archiwum > Sport
Sporty zimowe
Marcin14:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEliczę że Małysz będzie w pierwszej trójce, a stoch zajmie wysokie miejsce,(ma szanse o awans o parę miejsc związku z tym ze paru zawodników którzy są przed nim nie przyjechalo...
marcin a za tydzień gdzie będą skoki? w japonii?
--- Koniec cytatu ---
Tak po Czechach jest Japonia gdzie jedzie tam Małysz a potem u nas
A apropo Justyny to Justyna super i już moim zdaniem wygrała i 400pkt w ogólnej ma chyba że coś okropnego się stanie ale na to nie liczę
A skoki tak jak sądziłem Morgi Małysz i Koch jednak liczyłem że Morgi wygra ale warunki były takie a nie inne i wygrał Koch szkoda że się przestraszył i nie skoczył pare mietrów dalej bo by ustanowił rekord ale jak jutro pozwoli to może jutro ktoś skoczy powyżej 214m
Zapomniałem dodać że Małysz po tym konkursie awansował na 4 pozycję w ogólnej po słabym drugim skoku Mattiego
Podobnie awansował Stoch o jedną pozycję z 17 na 16 wyprzedził Freunda który dzisiaj nie skadał i brakuje mu jeszcze 17pkt do Ito
Ukassiu:
a wiesz coś więcej marcin kto z czołówki tam pojedzie? chodzi mi głównie o pierwszą 10...
FokuSmok:
chodziło czy jeszcze poprostu będą biegać :):) a o której lukasZ?
Marcin14:
Właśnie się skończył ostatni etap TDS w którym Justyny zajeła 1 miejsce ale to co zrobiła Theresa to pełen szacunek dla niej po tym biegu Justyna umocniła się na pierwszym miejscu w klasyfikacji ogólnej a wygląda ona następująco:
1.KOWALCZYK Justyna 1271
2.FOLLIS Arianna 904
3.LONGA Marianna 81
4.BJOERGEN Marit 760
5.KALLA Charlotte 735
6.MAJDIC Petra 725
7.JOHAUG Therese 7 612
8.HAAG Anna 498
9.LAHTEENMAKI Krista 493
10.JACOBSEN Astrid Uhrenholdt 470
TekU:
Powiem tyle Johaug jesteś najlepsza przez cały bieg odrobiła prawie 2 minuty