Archiwum > Sport

Sporty zimowe

<< < (139/150) > >>

Maciek_FCB:
Po pierwszej serii konkursu drużynowego nasi skoczkowie zajmują 4. pozycję. Na pierwszy rzut oka można być zadowolonym, ale trzeci Japończycy mają przewagę nieco ponad 18-stu punktów. Fatalny był Żyła, który jako jedyny z naszych nie przekroczył 130 metrów, uzyskał 121 metrów.

hose444:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPo pierwszej serii konkursu drużynowego nasi skoczkowie zajmują 4. pozycję. Na pierwszy rzut oka można być zadowolonym, ale trzeci Japończycy mają przewagę nieco ponad 18-stu punktów. Fatalny był Żyła, który jako jedyny z naszych nie przekroczył 130 metrów, uzyskał 121 metrów.

--- Koniec cytatu ---

Wisła z Piastem wygrywa a Ty mi tu o jakichś skokach  ;D Szkoda, że nie pojechałem do Gliwic.

Marcin14:
Szkoda tego 4 miejsca niby jest najlepszy wynik w historii ale niedosyt pozostaje. Szkoda 1 skoku Żyły ,który skoczył słabo i Stoch mógł dalej skoczyć ale popełnił błąd na progu i nie poleciał tak daleko.

Maciek_FCB:

--- Cytuj ---Wisła z Piastem wygrywa a Ty mi tu o jakichś skokach  ;D Szkoda, że nie pojechałem do Gliwic.
--- Koniec cytatu ---
Zaczynasz mi gościu działać na nerwy, spójrz na nazwę tematu.

Mejor:
Klasa Stocha, spóźnił wyskok koszmarnie, a mimo to skoczył dalej niż co niektórzy (np. Żyła) mając świetne warunki i dobre wybicie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej