Autor Wątek: Arsenal Londyn by MasterCreati  (Przeczytany 27962 razy)

Offline MasterCreati

• Właściciel Klubu
  • Autor wątku
  • Dostał Piw: 9
  • Na forum od: 21.03.2010r.
  • Gram w: PES 2013
Arsenal Londyn by MasterCreati
« dnia: Grudzień 11, 2010, 21:27:22 »
Wybaczcie, że znowu Arsenal ale nie mogłem sie powstrzymać :)
Gra : Pro Evolution Soccer 2011
Poziom : Top Player
Patch : Championship by MasterCreati
Czas : 10 Minut

Arsène Wenger przedłuża kontrakt z Arsenalem !

Spędził w Arsenalu 14 lat, wygrał każde możliwe trofeum z zespołem oraz indywidualne. Jednak w swojej gablocie brakuje mu jednego. Pucharu Europy..Arsène nigdy nie wygrał Ligi Mistrzów i powiedział kiedyś, że jeżeli to osiągnie to tylko z Arsenalem. Wiele mówiło się, że Wenger odejdzie z Arsenalu, bowiem takie kluby jak Real Madryt i Juventus bardzo chciały by doświadczony francuz przywrócił im chwałę w Europie i kraju jednak ostatecznie pozostał w północnym Londynie walczyć o najwyższe trofea z Kanonierami. Arsène Wenger zostanie w Arsenalu na kolejne cztery lata . Serwis goal.com ujawnił, że nowy kontrakt Arsene'a Wengera obowiązujący do 2014 roku zapewni mu zarobki w wysokości 6 milionów funtów rocznie. Wyższą gażę wśród menadżerów Premier League otrzymywać będzie jedynie Carlo Ancelotti prowadzący ekipę rywali zza miedzy.

Wywiad z Arsène Wengerem !

Arsène czy tym razem zobaczymy Arsenal triumfujący na koniec sezonu z choćby jednym trofeum ?

- Nie wiem czy jest osoba na świecie, która potrafi odpowiedzieć na to pytanie, chyba tylko bóg. Jestem przekonany, że mój zespół jest bardziej dojrzały i mocniejszy niż w ostatnich latach mogę również zapewnić, że na każdym froncie będziemy walczyć na 100% i nie odpuścimy żadnego pucharu.  Wiem, że w ostatnich latach skupiając się na lidze odpuszczałem FA CUP jednak w tym sezonie będzie inaczej ponieważ mam bardzo silną i wyrównaną kadrę śmiem nawet powiedzieć, że jedną z najmocniejszych w Premier League.

Czy zobaczymy nowe twarze na The Emirates przed sezonem ?

- Do zespołu dołączyli Marouane Chamakh, Laurent Koscielny oraz Sébastien Squillaci i uważam, że to są wystarczające wzmocnienia przed sezonem a w styczniu to się jeszcze okaże czy potrzebujemy jeszcze kogoś ale jestem przekonany, że kontuzję będą nas omijać i nikt więcej nam potrzebny nie będzie.

Kto będzie najgroźniejszym rywalem w walce o tytuł najlepszej drużyny w Barclays Premier League ?

- Na pewno Manchester United, oni są największym naszym rywalem w Premier League od mojego przyjścia tutaj więc z nimi będzie zacięta walka. A drugim zespołem, który może nam sprawić nie małe problemy jest Chelsea, mają dobrego trenera, są aktualnymi mistrzami BPL i mimo odejścia kilku doświadczonych gwiazd nadal maja mocny skład lecz uważam, że już tacy mocni jak w zeszłym sezonie nie są bo jednak Carvalho, Deco, Ballack czy Joe Cole to znaczące osłabienia. Przybyli Yossi Benayoun czy Ramires jednak ten pierwszy ma kontuzje a Ramires jeszcze nie jest zawodnikiem na poziomie podstawowej "11" Chelsea. Nie można róznież zapominać o Liverpoolu, Manchester City oraz Tettenhamu, którzy maja bardzo mocne kadry oraz doskonałych trenerów.

Który z beniaminków najbardziej na miesza w Premier League w sezonie 2010/11 według Pana ??

- Jestem przekonany, że to będzie Newcastle United ! Są klubem z wielką tradycją wygrywali Mistrzostwo Anglii cztery razy a dla przykładu Chelsea również ma cztery takie tytuły w swojej gablocie a poza wielka tradycją i historią mają obecnie bardzo mocny skład, występuje tam nawet były kapitan Kanonierów Sol Campbell oraz wielu innych bardzo dobrych Angielskich grajków, którzy zapewne będą groźni w tym sezonie.

Jak bardzo się zmieniła Premier League na przestrzeni ostatnich lat ?

- Oj bardzo się zmieniła, jeszcze dwa lata temu zespoły, które przed rozpoczęciem sezonu były brane pod uwagę w walce o tytuł to klasyczne Big Four czyli Manchester United, Chelsea, Liverpool o Arsenal a teraz jest inaczej bowiem w walce o trofeum Mistrza Anglii stawiają się jeszcze Tottenham i Manchester City jednak kto wygra to przekonamy się dopiero w czerwcu a nie teraz.

______________________________________________________________________________________________________________
______________________________________________________________________________________________________________
1 Kolejka

Inauguracją Sezonu ! Potworna Kontuzja Theo !

Inauguracja sezonu 2010/11 zakończyła się powodzeniem dla Kanonierów. Mecz z beniaminkiem okazał się bardzo trudnym zadaniem bowiem WBA zaprezentowali się na The Emirates z bardzo dobrej strony i aż do 63 minuty kiedy to bramkę na 2 - 1 zdobył Rosicky nie było nic przesądzone, jednak po tym golu zawodnicy WBA trochę odpuścili o to Arsenal chciał dobić rywala ale beniaminek skutecznie się bronił. Arsene Wenger był zadowolony z tego wyniku i trzech punktów. Jednak gorszą wiadomością jest, że Theo Walcott wypadł z gry na 7-8 miesięcy czyli już pewnie w tym sezonie nie zagra. Kolejną informacją jest, że Aaron Ramsey został wypożyczony do końca sezonu do włoskiego Palermo.

Skrót Spotkania :
<a href="http://forum.pesleague.pl/index.php?PHPSESSID=deaec16c920be5fb3314f12b177222fc&amp;action=register">REJESTRACJA</a>&nbsp;lub&nbsp;<a href="http://forum.pesleague.pl/index.php?PHPSESSID=deaec16c920be5fb3314f12b177222fc&amp;action=login">LOGOWANIE</a>
2 Kolejka

Pierwsza porażka na The Emirates ! Znamy Grupy LM !

Arsenal po dobrym spotkaniu w pierwszej kolejce i zwycięstwie na inaugurację przyszło się zmierzyć ze znacznie mocniejszym zespołem jakim jest Blackburn Rovers. Jednak już nie było tak dobrze, a raczej pechowa końcówka spotkania i rzut wolny który bezlitośnie wykorzystał Emerton. Tym samym Kanonierzy spadli na 8 miejsce w tabeli.

Arsenal w trudnej grupie LM !

Przed Arsenalem na prawdę trudną przeprawę przez fazę grupową Ligi Mistrzów, Najwiekszym zagrożeniem vędzie obrońca tytułu czyli Inter Mediolan, trudnym przeciwnikiem będzie także Fenerbahçe SK oraz Niemieckie 1. FC Köln !

Bramka Emertona :

<a href="http://forum.pesleague.pl/index.php?PHPSESSID=deaec16c920be5fb3314f12b177222fc&amp;action=register">REJESTRACJA</a>&nbsp;lub&nbsp;<a href="http://forum.pesleague.pl/index.php?PHPSESSID=deaec16c920be5fb3314f12b177222fc&amp;action=login">LOGOWANIE</a>

Skrót Spotkania :

3 Kolejka

Goodison Park Zdobyte ! Pewne trzy punkty !

Zapowiadało się ciekawe widowisko ale tak nie było, Everton zagrał bardzo słabo i bez zaangażowania. Kanonierzy wykorzystali to bezlitośnie u wygrali pewnie 2 - 0 i w całym spotkaniu mieli przewagę. Arsenal tym samym wrócił na pozycje 4 w lidze a kolejny mecz zostanie rozegrany z Tottenhamem, wielkie derby północnego Londynu zapowiadają się bardzo ciekawie a kto się okaże lepszy? to się okaże dopiero po meczu !

Skrót spotkania :

« Ostatnia zmiana: Styczeń 15, 2011, 12:06:27 wysłana przez MasterCreati »

Offline Daro.

• Piłkarz A klasy
  • **
  • Dostał Piw: 17
  • Na forum od: 10.10.2010r.
    • Status GG
  • Gram w: Pro Evolution Soccer 6 / 2019
Odp: Arsenal by MasterCreati !
« Odpowiedź #1 dnia: Grudzień 11, 2010, 21:32:52 »
Pierwsze wyniki w lidze bardzo dobre i za to gratulacje. ; )
Obyś jednak przetrzymał tą karierę jakiś czas i szybko jej nie przerwał tak jak grając Interem.
Powodzenia Ci życzyć nie będę, bo Tobie chyba to nie potrzebne. ; )

Offline jackz

• Menadżer
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 03.08.2009r.
« Odpowiedź #2 dnia: Grudzień 11, 2010, 21:42:03 »
fajnie ze wrociles znowu do arsenalu! wierz ze tym razem pojdzie ci znacznie lepiej ;)

Offline Lewy23

• Prezes klubu
  • Na forum od: 26.05.2009r.
« Odpowiedź #3 dnia: Grudzień 11, 2010, 21:47:42 »
Oby twoja kariera była tak długa jak ta Portsmouth.

Offline Pawlo17

• Starszy trampkarz
  • *
  • Na forum od: 05.11.2010r.
  • !! REAL MADRID !! (wcześniej Matazeni)
« Odpowiedź #4 dnia: Grudzień 11, 2010, 22:16:28 »
Fajnie, że Arsenal  ;D Jeden z moich ulubionych klubów  ;) Dobrze, że nie trafiłeś do grupy H albo B . A z grupy powinieneś wyjść  :D :D

Super_Mario

• Gość
« Odpowiedź #5 dnia: Grudzień 11, 2010, 22:21:07 »
Widzę, że powróciłeś do swojej ulubionej drużyny. Zatem mogę życzyć tylko powodzenia i ponownego zdobycia Ligi Mistrzów z Kanonierami :)
Grupa nie wygląda na zbyt silną. Powinieneś sobie poradzić z FC Koln i Fenerbachce.

Offline MasterCreati

• Właściciel Klubu
  • Autor wątku
« Odpowiedź #6 dnia: Grudzień 11, 2010, 22:23:33 »
Fajnie, że Arsenal  ;D Jeden z moich ulubionych klubów  ;) Dobrze, że nie trafiłeś do grupy H albo B . A z grupy powinieneś wyjść  :D :D
w grupie H albo B był bym za Chelsea albo Romę więc źle by nie było :)
Widzę, że powróciłeś do swojej ulubionej drużyny. Zatem mogę życzyć tylko powodzenia i ponownego zdobycia Ligi Mistrzów z Kanonierami :)
Grupa nie wygląda na zbyt silną. Powinieneś sobie poradzić z FC Koln i Fenerbachce.
Fenerbachce zawsze mi się ciężko grało :) w karierach zawsze z nimi przegrywam :D tak szczerze to nigdy nie wygrałem w pes 11 z tureckim klubem na top player :D
« Ostatnia zmiana: Grudzień 11, 2010, 22:27:15 wysłana przez MasterCreati »

Offline Bujo

• Dyrektor sportowy
  • Na forum od: 31.10.2009r.
  • Jagiellonia & Sivasspor
« Odpowiedź #7 dnia: Grudzień 11, 2010, 22:29:32 »
Co do tych tureckich klubów, masz rację o ile cudem udało mi się wygrać mecz u siebie o Play-Off to na wyjeździe poległem Borussią..

Bardzo fajnie, że Arsenal, życzę wygranej w LM.

Offline MasterCreati

• Właściciel Klubu
  • Autor wątku
« Odpowiedź #8 dnia: Grudzień 11, 2010, 23:04:43 »
4 Kolejka

Tylko remis z Kogutami na The Emirates !

Zapowiadało się bardzo ciekawe spotkanie, zawsze derby północnego Londynu zawsze przynoszą wiele emocji tak było i tym razem. W meczach między tymi dwoma zespołami lepszy bilans ma Arsenal, który wygrywał już 67-krotnie. Najwięcej bramek padło 13 grudnia 2004, kiedy to "Kanonierzy" zwyciężyli 5:4 na White Hart Lane. Największe zwycięstwo Arsenalu to 6:0, natomiast Tottenham 2-krotnie wygrywał 5:0. "Koguty" derbowego meczu z rywalem zza miedzy nie wygrali od 7 grudnia 1999, kiedy to na White Hart Lane zwyciężyli 2:1. Niekorzystną serię udało się Kogutom zakończyć rewanżowym meczem rozgrywanym w ramach rozgrywek Pucharu Ligi (Carling Cup) kiedy to 22 stycznia 2008 zwyciężyli 5:1.

Skrót Spotkania :

Offline Miszczu11

• Prezes klubu
  • Dostał Piw: 7
  • Na forum od: 30.11.2009r.
  • VR46
« Odpowiedź #9 dnia: Grudzień 11, 2010, 23:08:49 »
ej dawaj może mniejsze foty, nie wszyscy mają tak super neta jak Wy :) a to kilka zdjęć zajmuje dużo miejsca, zmniejsz chociaż o trochę, to tylko moje zdanie, Arsenal - może być ciekawie, ale czemu nie zmieniłeś ponad połowy składu, bo Arsenal Arsene'a jest trochę silny :)

Offline Bujo

• Dyrektor sportowy
  • Na forum od: 31.10.2009r.
  • Jagiellonia & Sivasspor
Odp: Arsenal by MasterCreati | Tylko remis z Kogutami na The Emirates !
« Odpowiedź #10 dnia: Grudzień 11, 2010, 23:11:26 »
No szkoda remisu, ale myślę, że mimo to masz aspiracje na mistrza Anglii, oby się udało. Życzę ci tego ;)

Offline Lewy23

• Prezes klubu
  • Na forum od: 26.05.2009r.
« Odpowiedź #11 dnia: Grudzień 11, 2010, 23:12:49 »
Szkoda remisu,ale dalej jestes w czubie :)

Offline reddevil8911

• Właściciel Klubu
  • Dostał Piw: 1
  • Na forum od: 03.09.2009r.
  • Best In The World !!! Manchester United F.C.!!!!
« Odpowiedź #12 dnia: Grudzień 11, 2010, 23:14:14 »
Ooo Arsenal, będzie ciekawie. Dobre wyniki na początek, coś czuję że będzie mistrz. A w LM grupa nie łatwa, Inter Fenerbace i nieobliczalne Koeln z Poldim w składzie ale spokojnie jest do przejścia.

Offline Carlos

• Prezes klubu
  • Na forum od: 16.01.2009r.
  • Vamos Blaugrana ! ! !
« Odpowiedź #13 dnia: Grudzień 11, 2010, 23:14:30 »
No to teraz już nie zmieniaj tej kariery tylko leć na 100 stron :D

Offline MasterCreati

• Właściciel Klubu
  • Autor wątku
« Odpowiedź #14 dnia: Grudzień 11, 2010, 23:15:18 »
ej dawaj może mniejsze foty, nie wszyscy mają tak super neta jak Wy :) a to kilka zdjęć zajmuje dużo miejsca, zmniejsz chociaż o trochę, to tylko moje zdanie, Arsenal - może być ciekawie, ale czemu nie zmieniłeś ponad połowy składu, bo Arsenal Arsene'a jest trochę silny :)
a ja mogę Cie zapewnić, że na top player nie wygram wszystkiego po sezonie nawet takim mocnym składem. może za 2-3 sezonu ale teraz to na pewno nie :)

Offline Katalończyk18

• I - ligowiec
  • Na forum od: 09.11.2009r.
  • Gram w: ...
« Odpowiedź #15 dnia: Grudzień 11, 2010, 23:21:08 »
Myślę że twoja kariera będzie jedną z lepszych na tym forum i obyś prowadził ją jak najdłużej ;) Tyle tutaj tych opowiadań , ze kusi mnie aż rozpocząć pisanie swojego jak kiedyś ^.^

Offline Miszczu11

• Prezes klubu
  • Dostał Piw: 7
  • Na forum od: 30.11.2009r.
  • VR46
« Odpowiedź #16 dnia: Grudzień 11, 2010, 23:21:34 »
a ja mogę Cie zapewnić, że na top player nie wygram wszystkiego po sezonie nawet takim mocnym składem. może za 2-3 sezonu ale teraz to na pewno nie :)
heh, no to może niższy poziom, ale słabszy skład :D w każdym razie ważne żeby Tobie się podobało, bo to Ty grasz

Offline MasterCreati

• Właściciel Klubu
  • Autor wątku
« Odpowiedź #17 dnia: Grudzień 11, 2010, 23:24:32 »
Myślę że twoja kariera będzie jedną z lepszych na tym forum i obyś prowadził ją jak najdłużej ;) Tyle tutaj tych opowiadań , ze kusi mnie aż rozpocząć pisanie swojego jak kiedyś ^.^
no to wróć i pisz tak jak dawniej :D pamiętam twoją karier :P
heh, no to może niższy poziom, ale słabszy skład :D w każdym razie ważne żeby Tobie się podobało, bo to Ty grasz
zazwyczaj jak robię dużo transferów to mi się nudzi. Gdy zrobię więcej niż 3-4 transfery to się mi grać jakoś nie chce a Arsenal to klub który kocham i bardzo lubię ten skład który mają a i stat nie mam ze stronki REJESTRACJA lub LOGOWANIE ponieważ grajac na tamtych statach ciężko jest przegrać mecz :D Clichy(90) Seba(87) hah :D

Offline Katalończyk18

• I - ligowiec
  • Na forum od: 09.11.2009r.
  • Gram w: ...
« Odpowiedź #18 dnia: Grudzień 11, 2010, 23:30:42 »
no to wróć i pisz tak jak dawniej :D pamiętam twoją karier :P

Nawet nie pomyślałbym że może mnie ktoś jeszcze pamiętać :p

Offline reddevil8911

• Właściciel Klubu
  • Dostał Piw: 1
  • Na forum od: 03.09.2009r.
  • Best In The World !!! Manchester United F.C.!!!!
« Odpowiedź #19 dnia: Grudzień 11, 2010, 23:34:13 »
Nawet nie pomyślałbym że może mnie ktoś jeszcze pamiętać :p

Ja też pamiętam twoją karierę Borussią.

TWOJA LIGA Pro Evolution Soccer

« Odpowiedź #19 dnia: Grudzień 11, 2010, 23:34:13 »