Dział Ogólny > Archiwum Karier
Manchester United by reddevil8911Kolejka 37 i 38, Koniec Kariery Edwina!!
reddevil8911:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEOczywiście jako Fan MU Red Knights!
--- Koniec cytatu ---
Dzieki za glos, jak ci kariera podoba jako fanowi United?
Giggs11:
No te historie są najlepsze dobre się rozkręcasz ciesze się że chociaż ty jedyny jakieś ciekawostki w opowiadaniach bo to mi sie najbardziej podoba :) Pozdrawiam
MUFCFan:
o widze nieźle się zapowiada ;) Jutro patch będzie w sieci więc zaczniesz swoją karierę ;)
reddevil8911:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEo widze nieźle się zapowiada ;) Jutro patch będzie w sieci więc zaczniesz swoją karierę ;)
--- Koniec cytatu ---
Dzięki już nie mogę się doczekać :D
reddevil8911:
Już następny dzień w klubie przyniósł nowe zwroty akcji. Na lotnisku w Manchesterze dziennikarskie hieny dostrzegły wysiadającego Roya Keana. Ich wielkie obiektywy śledziły go aż do głównej siedziby zarządu klubu. Po jakiś 2 godzinach Keano wraz z Sir Alexem udali się na boisko treningowe United. Boss przerwał zawodnikom trening i zakomunikował im te o to wieści:
Mina SAF'a mówi wszystko ;)
To jest Roy Keane mój nowy asystent, zastąpi on w obowiązkach słabo spisującego się ostatnio Mika Phelan'a. Koniec z głupimi wygłupami, wczoraj przesadziliście, dlatego wyczytani przeze mnie zawodnicy ze skutkiem natychmiastowym zostaną zwolnieni z klubu. Są to: Wesley Brown, Michael Carrick, Park Ji Sung, John Oshea, Michael Owen, Dimitar Berbatov, Owen Hargreaves, dla was panowie to już koniec przygody z United dziękuje możecie iść już do szatni i zabierać swoje rzeczy, pozostali wracajcie do treningów.
Roy Keane przedstawia kulisy swojego powrotu na Old Trafford.
Dostałem od Sir Alexa, propozycje nie do odrzucenia miałem zostać jego asystentem, a że jemu się nie odmawia ubrałem się szybko i przyleciałem do Manchesteru,( byłem z żoną Filipinach, ale Czerwone Diabły ważniejsze). Boss wybrał mnie ponieważ potrzebuje faceta z jajami na to stanowisko, a ja je mam (śmiech). Moim zadaniem jest zaprowadzenie porządku w formacji pomocy w United, jak widziałem ich grę w tamtym sezonie to aż mi się rzygać chciało, jeszcze a Queiroza to jakoś wyglądało ,ale za tego łysego grubasa to żal było patrzeć. U mnie będzie inaczej, wszystko będzie chodziło jak w zegarku, albo nikt nie będzie chodził. Mam nadzieję że nowym właścicielem Manchesteru United zostaną Czerwoni rycerze, szejki odpadają. Nigdy w życiu. Dziękuje ja uciekam do roboty.
Głosowanie trwa do 13;)
Nawigacja
[#] Następna strona