Dział Ogólny > Archiwum Karier

Manchester United by reddevil8911Kolejka 37 i 38, Koniec Kariery Edwina!!

<< < (7/91) > >>

ARAe:
Woooo ile zawodników poszło w ch*j  :o
Szkoda ze Rooney'a sie nie pozbyles bo dla mnie to on najbardziej z calego MU rozrabia w RL ...

Super_Mario:
Spoko. Najlepszy jest ten motyw z żoną na Filipinach, ale Manchester jest ważniejszy :D
Czystka jak za Stalina w 1937.

PS : Zagłosowałem na Rycerzy. Żadnych szejków ;)

reddevil8911:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWoooo ile zawodników poszło w ch*j  :o
Szkoda ze Rooney'a sie nie pozbyles bo dla mnie to on najbardziej z calego MU rozrabia w RL ...

--- Koniec cytatu ---

Rooney, to młody wilk, jego Keane z Sir Alexem wychowają na człowieka. A poza tym on był na Bahama jeszcze wtedy. ;)

Robi1908:
( byłem z żoną Filipinach, ale Czerwone Diabły ważniejsze). Spadłem  :D :D Powiem ci szczerze, ze ostro Ferguson powiedział tym i tym panom do widzenia.  ;D I cieszy mnie to ze Roy Keane został pomocnikiem Fergusona, coś czuje ze z takim składem trenerskim United stanie się jeszcze bardziej potęgą niż kiedyś ;).

reddevil8911:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE( byłem z żoną Filipinach, ale Czerwone Diabły ważniejsze). Spadłem  :D :D Powiem ci szczerze, ze ostro Ferguson powiedział tym i tym panom do widzenia.  ;D I cieszy mnie to ze Roy Keane został pomocnikiem Fergusona, coś czuje ze z takim składem trenerskim United stanie się jeszcze bardziej potęgą niż kiedyś ;).

--- Koniec cytatu ---

Dla mnie to jest ikona Manchesteru United, a po takim burdelu jaki zastał tylko on mógł pomóc dla SAF'a posprzątać ten bajzel. Oby tak było, że zawiodą ten klub na sam szczyt.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej