Dział Ogólny > Archiwum Karier

Manchester United by reddevil8911Kolejka 37 i 38, Koniec Kariery Edwina!!

<< < (10/91) > >>

Lewy23:
No ładnie wywietrzyłeś szatnię  z piłkarzy,szkoda mi Carricka tylko,bo to świetny piłkarz :)

reddevil8911:

Mam przyjemność ogłosić, wszystkim że nowym właścicielem klubu z Old Trafford, zostają Red Knights. Fani Manchesteru United przyjęli tę decyzję z uśmiechem i wielkimi nadziejami na przyszłość.

Oto wypowiedź jednego z kibiców( ten  w środku się wypowiada).

Jestem szczęśliwy że nie trafiliśmy w ręce szejków, oni zrobili by z naszego ukochanego klubu zabawkę dla dzieci. Dziękuje wszystkim którzy przyczynili się do takiego wyboru właściciela. (Czyli wam drodzy kochani forumowicze)Teraz  wszyscy czekamy na dalsze posunięcia zarządu, jakieś decyzje kadrowe. Powrót Keana na Old Trafford jest czymś wspaniałym, oni i nasz nieśmiertelny menadżer zaprowadzą nas na sam szczyt. Glory Glory Man United!!!!

David Gill o sytuacji w klubie:

Witam, na ten moment mamy stabilną sytuację finansową co nas bardzo cieszy. Po kilku latach rządów zagranicznego inwestora, wracamy do naszych korzeni. Nowi właściciele bardzo dobrze orientują się co się dzieje w klubie. Znowu będziemy jedną wielką rodziną, jak za dawnych czasów. Nie chce komentować decyzji Sir Alexa , ponieważ to nie moja sprawa. Mam tylko nadzieję ,że on wie co robi. Zaczyna się nowa era w historii Manchesteru United. Dziękuje.

Jak będzie wyglądał skład Man United na obecny sezon, dowiecie się już w kolejnych odcinkach. C. d. n.
REJESTRACJA lub LOGOWANIENo ładnie wywietrzyłeś szatnię  z piłkarzy,szkoda mi Carricka tylko,bo to świetny piłkarz :)

--- Koniec cytatu ---

Carrick to może i dobry gracz, ale w Manchesterze swą grą jakoś nie zachwycał, no może 1-2 sezony. Teraz jest bardzo słaby,  w innym klubie się odbuduje.

Robi1908:
Bardzo się ciesze ze nowym właścicielem został Red Knights :) oby już wszystko było w porządku i idziesz po mistrza!   ;).

TekU:
Byłem za Szejkami ale to co. Czekam na mecze i myślę że Nani w 1 ?

reddevil8911:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEByłem za Szejkami ale to co. Czekam na mecze i myślę że Nani w 1 ?

--- Koniec cytatu ---

To się jeszcze okaże, nigdy nie wiadomo co kombinuje SAF, ale raczej na 80 % on i Chicarito w pierwszej jedenastce wyjdą. :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej