Dział Ogólny > Archiwum Karier
Manchester United by reddevil8911Kolejka 37 i 38, Koniec Kariery Edwina!!
jackz:
no i super teraz manchester bedzie w dobrych rekach red knights! ;)
reddevil8911:
Uniewinniona za wielokrotne morderstwo to są chyba jakieś jaja( to nie Polska) !!!
Znamy już wyrok, w sprawie morderstwa rodziny Glazerów. 32 letnia gosposia Amy McDuff została uniewinniona. Przyczyną tej decyzji była stwierdzona choroba nerwowo-psychiczna oskarżonej. Zamiast do więzienia trafi do kliniki psychiatrycznej. Z wynikiem nie zgadza się prokurator, zapowiada apelacje( wszyscy wiemy, że to i tak g...o mu da, to nie Polska tylko USA).
W tym czasie do Manchesteru zlatuje reszta ekipy Sir Alexa Fergusona. Kiedy wchodzą do szatni na ich twarzach daję się wymalować wielkie zdziwienie na widok pustych szafek niektórych ich kolegów. Chwilę ciszy i zdumienia przerywa tupot butów i podniesiony głos Roya Keana " Witamy w piekle(śmiech), jazda ruchy na trening, a ty Nemanja masz się zgłosić do Sir Alexa. Kapitan drużyny wchodzi do gabinetu Bossa. Rozmowa trwa jakieś 30-40 minut, otwierają się drzwi, najpierw wychodzi Sir Alex, zaraz po nim Vidić. Trwa trening, przebiega on bez zarzutów, zawodnicy ciężko pracują na boisku treningowym. Po zakończonych zajęciach udało nam się namówić kapitana Czerwonych Diabłów na krótki wywiad.
MUtv: Witam, jak tam po wakacjach?
Vidić: Witam.A w porządku wypocząłem z żoną, odpoczywałem od futbolu....., zaraz nie o tym chyba mamy rozmawiać prawda.
MUtv: Masz rację, nie o tym, bardziej chodzi nam o to żebyś powiedział jako kapitan Man United, jakie jest twoje zadanie na temat zaistniałej sytuacji w zespole?
Vidić: Hmm, trudne pytanie co prawda śledziłem całą sytuację na bieżąco, ale nie do końca wiem o co chodzi. Ciężko mi tak na gorąco o tym mówić, na pewno martwi mnie śmierć starego właściciela klubu, to przecież on ściągnął mnie tutaj tzn. jego pieniądze. Cieszy mnie fakt przejęcia nas przez Red Knights, nie chciałem szejków starczą jedni w Manchesterze, jeszcze by jakieś walki między nami wybuchły(śmiech).
MUtv: Rozumiem, a jak zareagowałeś na temat wyrzucanie z klubów twoich do niedawna kolegów?
Vidić: A jak miałem zareagować jako kapitan, normalnie spokojnie. Fakt to byli moi koledzy, ale odwalili straszną głupotę dziećmi przecież nie są. Wybrali zły czas na tą balangę, wiadome było czym to się skończy. Nie będę po nich płakał przyjdą nowi.
MUtv: Nowi... tzn? Powiedz coś więcej?
Vidić: Niestety nie mogę nic więcej powiedzieć, dowiecie się tego w swoim czasie. Ja już musżę lecieć do domu, żona smaczny obiad zrobiła .Do widzenia.
C.d.n.
MUFCFan:
żona smaczny obiad zrobiła xD najlepsze ostatnie zdanie.
Robi1908:
Hahaha :D żona smaczny obiad zrobiła xD
TekU:
Ja bym jej dał dożywocie na stos i niewiem co jeszcze :D ciekawe co było na obiad :D ???
Nawigacja
[#] Następna strona