Dział Ogólny > Archiwum Karier

AS Roma by MasterCreati

<< < (19/57) > >>

Lewy23:
Co polecam ci kupić:
Atak: Jozy Altidore,
Pomoc: Marcos Senna(jest nie do przejścia),
Obrona: Garay lub Chiellini,
Bramka: Adler.

jackz:
juventus na kolanach! szkoda tej porazki z bolonia :D

Przemek112:
Gratuluję zwycięstwa nad Juve silny rywal. Szkoda porażki w pucharze ale z drugiej strony to tylko puchar:) ja również poległem z Villarealem w copa del rey. Z pewnoscią awansujesz dalej.

MasterCreati:
REJESTRACJA lub LOGOWANIECo polecam ci kupić:
Atak: Jozy Altidore,
Pomoc: Marcos Senna(jest nie do przejścia),
Obrona: Garay lub Chiellini,
Bramka: Adler.

--- Koniec cytatu ---
a więc tak :) Chiellini to niech zostanie sobie w Juve bo jest za dobry, Garay także młody i dobry, DP mam dość, Perotta, Pizzaro, Brighi, Simplico, De Rossi a nawet Burdisso może grac jako DP :) więc Senna zbędny, bramkę ma dobrze obstawioną a poza tym nie lubię Niemców, :) jedynie to się przyjże temu Altidore bo on może mi się przydać :)

MasterCreati:
10 Kolejka

Totti daje trzy punkty pięknym trafieniem w 90 minucie !

Spotkanie rozpoczęło się fatalnie dla AS Romy, już w 12 minucie bramkę zdobył Germán Denis, Rzymianie dość szybko wyrównali i zaczęli atakować zawodników z Udine jednak bezskutecznie. Udinese dobrze się bronili i także atakowali kiedy mieli na to okazję ale byli potwornie nieskuteczni. Spotkanie z biegiem czasu stawało się coraz bardziej nerwowe, piłkarze notowali głupie i nie potrzebne straty i faule. remis utrzymywał  się aż do 90 minuty spotkania, piękne podanie Simplicio do Tottiego a ten z pierwszej piłki uderzył z woleja i pięknym strzałem pokonał Handanovica !

Skrót spotkanie (piękny gol Tottiego) :

REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej