Dział Ogólny > Archiwum Karier

Nottingham Forest by Proti #13 - 9. kolejka - Nottingham przegrywa w hicie!!!

<< < (5/53) > >>

MasterCreati:
hehe wytypowałem oba mecze :D zwycięstwo i remis :D czas na porażkę panie Proti

Carlos:
No Scolari napewno wprowadzi ich do BPL a z Bari to już zremisowałeś ! xD

Zapraszam do mnie ;)

Proti#13:
Na przekór Masterowi - Malaga pokonana!

Nottingham Forest pewnie zwyciężyli w ostatnim sprawdzianie przed ligą. Malaga mimo dobrej gry musiała uznać wyższość gospodarzy. Wielki mecz zaliczył Adebola. W 18 minucie po jego podaniu Bertrand strzelił bramkę. W 29 minucie kolejna asysta napastnika Forest. Piłkę do siatki wpycha Anderson. Do przerwy 2:0.
Druga połowa źle zaczyna się dla The Reds. Malaga już w 46 minucie strzela bramkę kontaktową, jej autorem Fernando po podaniu Bahy. W tym meczu, to jednak Adebola ustanawiał wynik. Tym razem sam zdobywa bramkę po podaniu z rzutu rożnego Majewskiego. Końcowy rezultat 3:1.

Zestawienie:

Statystyki:

MasterCreati - byłeś blisko :)

MasterCreati:
kurde zamiast Malagi trzeba było dać Birmingham dosłał być baty :D hehe :D ale spoko, gratuluje zwycięstwa :)

Proti#13:
Transferowa huśtawka

Scolari: Chcę Stilica i Peszkę!

Jak twierdzą angielskie media, szkoleniowiec Nottingham Forest - Luiz Felipe Scolari, ujawnił swoje oczekiwania. Brazylijczyk miał powiedzieć, że jego celem jest sprowadzenie dwóch gwiazd Lecha Poznań - Semira Stilica i Sławomira Peszkę. Obaj piłkarze wyceniani są na ponad 500 tysięcy euro. Poznańska ekipa jednak ani myśli o sprzedaży dwóch kluczowych zawodników, ale czy oprze się szelestowi pieniędzy?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej