Dział Ogólny > Archiwum Karier
Bayern Monachium By CJKarl - Ważna informacja.
Emilek1908:
No co to pisać... Wygrywasz wszystko, gratulacje!
matinho10:
No gratulację !
Wygrałeś 3:0 z Mainz z ,którymi przegrałem 2:0.
Ale za to wygrałem 3:0 z twoim Bayernem!
Zapraszam do mnie !
Carlos:
Nie ma mocnych jak na razie na Ciebie gratuluje dobrej formy
Bujo:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENie ma mocnych jak na razie na Ciebie gratuluje dobrej formy
--- Koniec cytatu ---
A czego się spodziewałeś? Bayern to potęga Bundesligi ;). Graty za wygraną, oby ta passa trwała jak najdłużej ;).
CJKarl:
Wywiad z Oliverem Bierhoffem!
DZ:Witam pana jesteście po 5 kolejkach w lidze i rozegraliście 1 mecz w LM.Jak pan podsumuje te mecze.
OB:Cóż jestem zadowolony z formy naszych zawodników widać że realizują moje założenia taktyczne.
DZ: Eksperci mówią że jeszcze musi pan poprawić kilka rzeczy w zespole.Czy po tak dobrych meczach uważa pan to za stosowne??
OB:Myśle że nie zespół gra teraz na maximum swoich umiejętności i mam nadzieje że ta forma się długo utrzyma.
DZ:Przed wami mecz w Lidze Mistrzów z drużyną Rangers jak pan myśli czy będzie to dla was łatwy mecz?
OB:Zdecydowanie nie. Rangers to dobra drużyna i będziemy musieli tam walczyć do ostatniego gwizdka sędziego.
DZ:Co pan powie o nowym graczu w szeregach zespołu.Mowa tu oczywiście o Ashleyu Youngu.
OB:To dobry zawodnik zaczyna wiele groźnych kontr zespołu ale widać że jeszcze go stać na więcej.
DZ:Dziękuje panu za wywiad i powodzenia w meczu z Rangersami.
OB:Dziękuje.Dowidzenia.
Nawigacja
[#] Następna strona