Dział Ogólny > Archiwum Karier

Bayern Monachium By CJKarl - Ważna informacja.

<< < (12/22) > >>

Carlos:
Mogło by być coś wiecej ale nawet Ciekawy jest ten wywiad

RoGalos:
Fajny wywiad, trochę za duże litery, ale tak to ok

CJKarl:

2 Kolejka Champions League

Bayern 1-2 Rangers
                                                                                           Muller "34
                                                                                           Jelavic "56,89"

Porażka w ostatnich minutach spotkania.

Po pierwszej połowie nic nie wskazywało na to że Bayern polegnie bowiem w 34 min.kibiców Bayernu uszczęśliwił Thomas Muller przepięknym strzałem z przed pola karnego.Nikt nie myślał że w 2 połowie będzie inaczej fakt Bayern atakował ale te ataki nie przynosiły żadnego skutku.W 56 min zaatakowali Rangersi dobra akcja zamieszanie w polu karnym które bezlitośnie wykorzystał Jelavic było 1-1.Obie drużyny chciały za wszelką cene wygrać to spotkanie swoje okazje mieli Ribery , Van Bommel i Olic który zmienił Klosego.Bayern mógł prowadzić ale nikt nie wykorzystał nadarzających się okazji.Myślałem że mecz zakończy się remisem sędzia doliczył 3 min a tu kontra Rangersów dziura w obronie Bayernu i Jelavic był 1 na 1 z Wojtkiem Szczęsnym.Wojtek przy tym strzale nie miał nic do powiedzenia Jelavic uderzył mocno w okienko i było 1-2.Pierwsza porażka bawarczyków w tym sezonie.

Galeria:

Mark van Bommel:Szkoda że przegraliśmy po takiej serii zwycięsw no ale cóż będziemy musieli się pozbierać i grać dalej.

bachu12:
szkoda przegranej po takiej serii zapraszam do mnie

Giggs11:
Ah.. Rangers to nie przewidywalna drużyna ;/

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej