Dział Ogólny > Archiwum Karier
FC Porto by MasterCreati | Znowu remis ! Zapowiada się trudny sezon !
MasterCreati:
Szok ! João Moutinho odchodzi z Porto !
João Moutinho długo nie pograł w FC Porto zaledwie jeden sezon, jednak kibice będą go raczej miło wspominać jako niskiego Baixinho, który swoimi świetnymi podaniami poprowadził Smoki do tytułu Mistrza Ligi Sagres. " Czas na mnie, FC Porto zbliżyło mnie do wielkiej Europejskiej piłki oraz klubów jakim jest bez wątpienia Juventus." Baixinho odszedł za niespełna 50 milionów Euro do starej damy. W Barwach Porto rozegrał 32 spotkania.
Wielkie powrót Pepe na Estádio do Dragão !
Képler Laveran Lima Ferreira, znany bardziej jako Pepe urodzony 26 lutego 1983 roku w Maceió, portugalski piłkarz pochodzenia brazylijskiego, występujący na pozycji obrońcy. Wrócił on do Porto po 4 latach spędzonych w Realu Madryt do którego odszedł za 30 milionów Euro. Teraz wraca na stare śmieci i nie za tak dużą kwotę a "zaledwie" 20 milionów Euro, to dużo jednak zapewne ten piłkarz jest wart tych pieniędzy.
MasterCreati:
Rúben Micael odchodzi do Panathinaikosu !
Rúben Micael nie mógł dłużej zostać w Porto, od urodzenia gra w Portugalii i postanowił wyjechać do Grecji, do Panathinaikosu, który jak by nie było hojnie płaci bo aż 22 milionów Euro Porto otrzymało za tego zawodnika, a zastępstwo jest do Pastore i Eduardo powinni sobie poradzić.
matinho10:
Dobre transfery ale szkoda Moutinho :/
Był znakomity.
Powodzenia :]
Proti#13:
Szkoda Moutinho ale za taką kasę to chyba było nie do odrzucenia.
Nederland:
Nie ma ludzi niezastąpionych. Myślę, że Pastore godnie go zastąpi.
Nawigacja
[#] Następna strona